Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIKI...

PROBLEM POMOZCIE.. CZY TO CIAZA??

Polecane posty

Gość NIKI...

CZESC:) MAM TAKIE PYTANIE DO SAM.SPOZNIA MI SIE OKRES 4 DZIEN,ROBILAM DZIS TEST I WYSZEDL MI POZYTYWNY CHOCIAZ JEDNA KRESKA BYLA JASNIEJSZA. ALE POWTORZYLAM TEST O DRUGI WYSZEDL NGATYWNY. I JUZ SAMA NE WIEM. A DRECZY MNIE TO BO TO CHYBA WPADKA.. ODPISZCIE CZEKAM

Gość napewno
Na 99% ciąża. Nawet słaba kreska o tym świadczy. A drugi test, albo mniej czuły, albo nie robiłaś z porannego moczu :D

Gość NIKI...
PIERWSZY ROBILAM QUIK I ROBILAM GO POD WIECZOR I TO NA NIM WYSZLO ZE TAK. A DROGI ROBILAM TEZ POD WIECZOR I TO BYL PRO-TEST!I JUZ W KONCU NIE WIEM A OD 3 DNI POBOLEWA MNIE PODBRZUSZE I TO MAM TAKIE JAKBY SKORCZE. BOLI PRZEZ CHWILE I PRZESTANIE:(

Gość zatroskana
test sprobuj zrobic rano - wtedy jest najbardziej wiarygodny. a najlepiej i najpewniej zrob badanie krwi. Nazywa sie to beta-HCG i jest to poziom hormonu ciazowego. Jesli jestes w ciazy, to na 100% ja wykryje albo wykluczy. :)

Gość napewno
to ciąża. Czasami tak jest, że test jest mniej czuły. A skoro robiłaś go na wieczór i jest kreska to raczej napewno jesteś w ciąży. Gratuluję !!!!

Gość NIKI...
OK DZIEKUJE:) NAWET NIE WIECIE JAK TO PRZEZYWAM BO NEI WIEM JAK MAMIE MAM POWIEDZIEC. ONA CHYBA ZAWALU DOSTANIE:(

Gość bebolek20
Niki to moze byc ciążą radze zrobic test z samego rana łącznie z oddaniem pierwszego moczu. grugi test mógł wyjsc negatywny poniewaz moze mniev mniejsza czujnasc na wykrycie hormonu ciążowego. ból w podbrzuszu to normalne podczas ciąży poniewaz rozciaga sie macica te skurcze to to samo. Wiem o tym kochan ponieaz obecnie jestem w 10 tygodniu ciąży.

Gość 2007
a ile masz lat?

Gość NIKI...
A CZY TO WAZNE ILE MAM LAT??