Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość make love not war

Dlaczego nie umiem zainteresować sobą dziewczyny ?

Polecane posty

Gość make love not war

dlaczego ciągle musze być sam ??? ciagle tylko kosze dostaje...pewność siebie spadła do zera, beznadzieja mnie ogarnia, a lato idzie...co mi po tylu pięknych kobietach jak nigdy chyba nie spełnie ich oczekiwań....

Gość bo jesteś niski i brzydki
innej możliwości nie ma

Gość make love not war
akurat jestem wysoki...ale nosze okulary...czyli pewnie nie kojarze się z męskim facetem....:( bo juz innej opcji nie mam

Gość nie jesteś może informatykiem
wysoki, szczupły, z zapadniętą klatą, blady jak trup, duże pingle, flanelowa koszula, za wysoko podciągnięte spodnie, a na szyji smysz z amuletem informatyka/pendrivem/ :classic_cool: 🖐️

Gość make love not war
wysoki tak, blady tak, taka karnacja, nie zpadnieta klata bo cwicze ale chudy jestem bo 73 kg waze, okulary srednie, ciuchy mam fajne bo sie podobaja ale co z tego jak widac.........:( czyli co czekaja mnie koksy, solarka, operacja oczu ???

Gość a mnie tam pociagają
właśnie faceci w okularach...:)

Gość to może szukaj wśród
normalnych ludzi

Gość make love not war
koleżanki ze studiów mnie nie chcą, ich koleżanki też, ani nawet koleżanki ze studiów innych kolegów...skoro mnie studentki nie chcą to kto? dla mnie może być po LO tylko nie mam z nimi kontaktu...

Gość make muscle not brain
bo inteligent to jest fajny jak maja juz 30 na karku wyszaleja sie i im marzy sie ciepla chatka i frajer co robi na ich zakupy...do 30 szukaja cwaniakow i lovelasow jak to ktos okreslil co ladny i przypakowany... wypra sie ....ale co ty widzisz na ulicy ?

Gość make love not war
no wlasnie to widze co opisujesz.:( ale przynajmniej wiem na czym stoje....

Gość zimny Roman
bo kazda kobiete traktuj z gory jak szmate one nie kochaja ciebie tylko twoja salate...

Gość make love not war
a panie nic nie napisza :(?

Gość zimny Roman
widzisz glupie pipy nawet ci nie odpisza a jak jakas rzuci facet to ma 200 wpisow, jeszcze ci malo dowodow ze z nimi trzeba ostro ??? miekki facet to dla nich zabawka do wyrzywania sie po tym jak my je porobimy... albo sie bawisz albo toba sie bawia

Gość zimny Roman
nie pitol głupot:O najprościej wszystkie wrzucić do jednego worka.... czyżbyś miała jakiś uraz psychiczny spowodowany przez kobietę?

Gość zimny Roman
poprostu nauczyłem się z wami postępować...wy nie szanujecie słabych , i tego chce kolesia nauczyc....

Gość sparzony
Wstyd powiedzieć, ale Zimny Roman ma sporo racji. Facet, który daje zbytnio sobą rządzić jest odstawiany na boczny tor. Tak samo odrzucany jest ten, który ma mało kasy. Nic tak lasek nie kręci jak duża kasa. Reszta przymiotów faceta jest nieistotna. lub małoważna... Chłop, który jest jak pluszowy miś, czyli przytulanka potrzebny jest tylko wtedy gdy jest źle.. Ja jest dobrze to się takiego odstawia na najdalszą półkę, aby w oczy nie kłuł i nie był wyrzutem sumienia.

Gość Hrabia Monte Chriisto
było tysiąc razy, kochają niegrzecznych chociaż się tego wypierają, dopiero na starość rozum im wraca bo wcześniej myślą...piz... Nie uzalaj sie zrob sie facet z krwi i kosci to beda ci z reki jadly...

jasne... tak sobie tłumaczcie- dużo dziewczyn lubi facetów w okularach :) ja np. też. założe się, że jakaś wzdycha do Ciebei po nocach... no ale cóż... nie ma pewno 1.70 cm wzrostu, długich nóg, pięknych blond wlosów i figury mofelki, więc Ty nie raczysz jej nawet zauważyc :O

Dokladnie!! Jak szukasz krolewny o wygladzie modelki to odrazu zapomnij takie panny leca przewaznie na wysportowanych umiesnionych, opalonych facetow z wypchanym portwelem i zajebistym samochodem

Koloratka, tak się składa że mam ten \"rower\" na nosie. Przeszkodą w byciu z kimś , w moim przypadku, jest mój typ urody. Ja to się śmieję już, że na mnie nawet żyrandol nie poleci :P A jeżeli znajdzie sie jakaś której się spodobam, to albo będzie w wielkiej deperacji, albo niewidoma... Pozdrawim serdecznie

Jasne tak sobie to tlumacz!!!! Nie wszystkie panny leca na kase i zajebisty wyglad!!!! Trza miec jeszcze cos w glowce!!! Jak facet jest przystojny ma w huk kasy a w glowie echo to na dluzsza mete i tak to nie wyjdzie

Gość hold
zimny roman sama prawda. sałata budzi emocje. widzę anioła z dzieckiem i 20-tu przede mną, do zabawy byli ok, jeden dziecko zostawił. teraz.... gość z perspektywami jest na rękę. ale kasa i tak powinna być. słuchajcie panowie. jak to jest. że dziecko ma, że rozklepana i w potrzebie a jeszcze kobita mi jazdy robiła. przyjałem styl "k___a o co chodzi" i jestem gość, mięknę, jazdy. Przecież to widzicie. Z nimi nie mozna normalnie. bądź zimny i przestań pitolić, bravo roman. bo romek nie pitoli co mu się wydaje, widzi wszystko 'saute'. spocznij

Gość make love not war
próbowałem naprawde z różnymi kobietami, jedna miała małą nadwage , inna trądzik nie szukam ideału....a jeszcze nie widziałem by dziewczyna jakaś spojrzała na mnie łaskawszym okiem...

widzisz, tak się składa, że jakoś źle trafiałem. Nie jestem aż tak ograniczony jak się Tobie wydaje jednak trafiałem wyłącznie na puste laleczki (mówię o typie osoby a nie o urodzie) dla których ważna jest kasa i uroda faceta. Nic więcej. Takie dziwactwa jak znajomość literatury czy muzyki nie jest dziś w modzie...

Predzej czy pozniej znajdziesz. Nic na sile!!!!! Przewaznie jest tak ze jak sie bardzo chce to nic z tego nie wychodzi

Ja nie twierdze ze jestes ograniczony!!! Fakt ze teraz jest coraz wiecej dziewczyn ktore leca tylko na kase ale trafiaja sie tez takie ktore cenia to to masz w glowie a nie to ile masz kasy i jak wygladasz

Kropeczka25, trele-morele :) Juz tyle razy spróbowałem że lepiej nie wyliczać. Zauważyłem to, że praktycznie każda leci na kasę...