Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STUDIO LAURA

STYLIZACJA PAZNOKCI----PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW

Polecane posty

Gość STUDIO LAURA

STUDIO STYLIZACJI " LAURA" ZAPRASZA WSZYSTKIE KOBIETKI Z FORUM NA PROFESJONALNE PRZEDŁUŻANIE I ZDOBNICTWO PAZNOKCI METODAMI A K R Y L Ż E L U V TIPSY WYKONUJEMY: COLOUR NAIL ART AKRYL FRENCH MANICURE TRWAŁE LAKIEROWANIE ŁĄCZENIE TECHNIKI AKRYLOWEJ Z ŻELOWĄ MODELOWANIE PAZNOKCI OBGRYZIONYCH PAZNOKCIE BIOLOGICZNE SZKLANE I NATURALNE OZDOBY WYPUKŁE , CIENIOWANIE , ZATAPIANIE OZDÓB W AKRYLU I ŻELU (HOLOGRAMY,MASA PERŁOWA, SUSZONE KWIATY, GLITTER, CYRKONIE, TKANINA) 3D ZAGĘSZCZANIE I PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW JEDYNE STUDIO W ŁODZI OFERUJACE PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW 7 METODAMI, WŁOSAMI NATURALNYMI -MICRORINGS -WPLATANIE -SILIKON -KOŃCÓWKI KERATYNOWO-WOSKOWE -WSZYWANIE -WKLEJANIE -GRZEBYKI MARZYSZ O DŁUGICH I GĘSTYCH WŁOSACH ??? MY SPEŁNIMY TO MARZENIE! WARKOCZYKI AFRYKAŃSKIE 5zł DLA KAŻDEJ NOWEJ KLIENTKI PREZENT STUDIO STYLIZACJI „LAURA” ŁÓDŹ UL. PADEREWSKIEGO 47 /Niebieski pawilon-parter/ www.studiolaura.blog.onet.pl TEL: 0 514 136 926

a jaki jest cennik( bez włosów sztucznych tylko naturalne) i jaka metoda najmniej szkodzi włosom naturalnym

Gość stuningowana
tzw tunning :D

hej ;] dziewczyny! ja mam teraz przedłużone włosy już 3 miesiąc i postanowiłam ściągnąć. W związku z tym że sama sobie przedłużałam (włosy i zgrzewarkę kupiłam na allegro co wyniosło mnie duuużo mniej) chciałabym ściągnąć je też sama. Wiecie może jak nazywa sie preparat do ściągnięcia włosów doczepianych? bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam!