Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamiila

Usuwanie Pieprzyków - pytanie!!

Polecane posty

siemka xD chciałam się zapyać gdzie i za ile można usunąc pieprzyki!! plisek... odp.!!

Ja bym radziła u chirurga onkologa, szczególnie jeśli są to duże pieprzyki, czy znamiona. Kilka lat temu usuwałam znamię w Lublinie, w top Medicalu, zapłaciłam za zabieg i badanie histopatologiczne o ile paietam 250 złotych.

Gość kasia1455
Do Dewiantka.A jakiego koloru mialas to znamie i na jakiej czesci ciala.tez mam znamie i dlatego tytam.Pozdrawiam.

Brązowe z czarnymi plamkami. Na ramieniu. Zdecydowałam się na wycięcie, bo zaczeło mnie mrowić i powiękaszać się. Zdążyłąm podobno w odtatniej chwili. To wycięcie to nic strasznego :)

Gość kasia1455
a masz moze jakies namiary aby sie z nimi skontaktowac.Bylabym ci wdzieczna.

Gość Jvlka900
Ja tez mam dosc duze pieprzyki i biale plamki przy nich. Bylam u dermatologa i powiedziala mi ze za jakis czas plamki same znikna a jak nie to trzeba bedzie je wyciac :/

a słyszałam że można usunąc normalnie w przychodni u chirurga. wystarczy się zarejestrowac na wizyte tylko nie iwem ile takli zabieg może kosztować... nie chce usuwać znamienia ani nic tylko normalny pieprzyk odp!

ja usuwałam na fundusz w prywatnej klinice ktora ma z funduszem umowe podpisana koszt prywatnie takiego usuniecia to 400zl u tego chirurga nie boli, tylko na wewnetrznej stronie dłoni było bolesne..