Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherry coke

już wiem, jak zrobię łazienkę....

Polecane posty

Gość cherry coke

za niedługo wprowadzam się do nowego mieszkania:-) od jakiegos czasu szukałam inspiracji w wystroju wnętrza; mogłabym zatrudnić fachowca- architekta, dekoratora et cetera, ale wolę sama pomyśleć, w końcu ja wiem najlepiej co lubię, w czym się dobrze chodzi. Myślałam o tym, aby łazienkę zrobić w versace...ale to nie mój styl,taki przepych, pastele, dmychawce, piórka, złoto.... Wiecie co wymyśliłam? Scianę odzielającą łazienkę os sypialni wyburzę i wstawię luxfery :-) a w łazience położę mozaikę, z tym że na jednej ścianie będzie motyw... oczu Arabki, tzn. jej oczy i chusta.... co wy na to? ciekawie? czekam na wszystkie komentarze :-D

Gość cherry coke
tam miąło byc w czym mi się dobrze żyje :-)

Gość cherry coke
jakich tematów? o co ci chodzi, bo nie jarzę....

wow, ale kreatywna jesteś!!! podoba mi się, a gdzie zamieszkasz że tak zapytam, bo nie wiem czy w mieszkanie warto inwestować tyle kasy

Gość cherry coke
w Krk, jak to nie warto? to będzie moje schrononienie, więc musze się tam czuc dobrze :-)

Gość nie podoba mi się
to mi się kojarzy ze zniewoleniem kobiet, ten motyw Arabki z zasłoniętą twarzą...

Gość wiem chyba o jakie oczy chodzi
to takie charakterystyczne zdjęcie, które kiedys ukazało sie w national geographic zdjęcie zrobiono młodej dziewczynie a kilka lat pozniej nakrecono dokument o jej poszukiwaniu! te zdjęcie było niezwykłe, niby tylko oczy, ale było w nich widać wszystko i o dziwo znaleźli ją po latach postarzała się, ale potwierdzeniem na to że to ona była źrenica oka która ma unikalny wzór

Gość qdeqed
też przymierzam się do łazienki (właśnie kończę kuchnię, do remontu jest całe mieszkanie) i akurat marzyły mi się luksfery (najpierw widziałam ładne w sklepie, potem przeczytałam fajny artykuł jak można nimi zastąpić ścianę) ale... mój "narzecz" uświadomił mi że one są bardziej przezroczyste niż mogło mi się wydawać i wszystko co się dzieje w łazience będzie widać z pokoju, no chyba że będziemy czymś od strony łazienki zasłaniać ścianę ale wtedy to nie ten efekt

Gość cherry coke
hmmm.....cos podobne do tych oczu, ale nie to samo; ja mam swoją wizję :-) łazienka chyba będzie w kolorze szaro-czarnym, z elementami stali właśnie muszę poszukać takich grubych luxfer, widziałam takie ładne- matowe, co b. mało prześwitują :-)

Gość qdeqed
w każdym razie te luksfery teraz ładne robią i do różnych stylów można je dopasować

Gość cherry coke
nio, mi też się podobają, w salnie, ścianę przy tv zamierzam "ukamieniować" piaskowcem, czerwona skórzana sofa, ciemny parkiet....

Gość qdeqed
:)

Gość pf
e tam nie jesteście w temacie luksfery są już passe :P :D

Gość cherry coke
kochana, ale to nie chodzi o to czy cos jest w modzie, czy nie. Dla mnie czymś głipim jest podążanie ślepo za trendami, np. choćby nie wiem jak modny był pop-art to za nic w życiu nie urządziłabym w tym stylu salonu, sypialni et cetera....tak samo z art deco.... brrr źle się czuję w takich wnętrzach. Trzeba mieć swój styl....

Gość pf
interesuje się troche urządzaniem mieszkań bo sama niedługo będę przed takim zadaniem i powiem Ci że na tyle zdjęć które przejrzałam widziałam może 1 mieszkanie w którym luksfery użyte były z jakimś tam gustem bo reszta to totalna wiocha

Gość cherry coke
DE GUSTIBUS NON DISPUTANTE EST... czy świat nie byłby nudny, gdyby każdemu podobało się to samo? Monotonia....

Gość cherry coke
akceptuj decyzje innych :-) na lepiej ci to wyjdzie, ok nie podoba ci się- w porządku, ale nie rzucaj hasłami typu "wiocha", bo ktoś kiedys o tobie może tak powiedzieć :p :p :p

Gość pf
a niech mówi jego zdanie :P moim zdaniem luksfery to wiocha ale akceptuje fakt że niektórym sie podoba :P

Gość pf
poza tym chciałaś komentarzy wiec mój już masz :D

a mi się podoba, nawet bardzo :-) pf- weź wyluzuj, ciekawe jaką ty masz inwencję- z katalogu coś zgapisz? też mi coś :o autorka przynajmniej sama to wymyśliła, a ty \"katalogi przegladasz\" i gdzie tu klasa....???

Gość pf
co wymyśliła sama? luksfery? :D :D :D jeju weźcie wy sie odczepcie ja tylko powiedziałam że mi sie nie podobają luksfery a wy na mnie wsiadacie jak by to jakaś zbrodnia była :o :D i nic nie zgapiam tylko przeglądam i sie inspiruje :D :P sama nie wymyśle nic czego by już nie wymyślono :o :P

cherry - luksfery są niemodne!! teraz na topie jest właśnie glamour: złoto, piórka, esy floresy pomysł z wyburzeniem ściany jest b.dobry, tylko lepiej piaskowane szkło albo fusingowe (artystyczne) niezłe pomysły na łazienki są na www.dobrzemieszkaj.pl

Gość koza z wynikiem
nie ma jak w łaziennym zamontować fontannę a tę znajdziecie na www.garden planet

Gość Ściana z luksferów ...
moim zdaniem idiotyczny pomysł, brak intymności Wystrój łazienki szaro-czarny - współczuję, no chyba, że lubisz cały dzień biegać ze szmatem - to może być :)

Gość miss z cracova
AAAAAAAAAAAAAA COOOOOOOO NASSSSSSSSSSSSS TOOOOOOOOO KUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRWWWWWWWWWWWWWA OBCHODZIIIIIIIIIII?????????????????????????/

Gość gość
luksfery są fajnym sposobem na dekorowanie wnętrza. Sama też się skusiłam na takie rozwiązanie :) A zamówienie na te kostki robiłam bezpośrednio u producenta, aby taniej mnie to wyszło - dostałam też mały rabacik :) - www.nomos.com.pl