Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala_mysz

Opalenizna

Polecane posty

Gość biala_mysz

Witam!Juz zblizaja sie wakacje, opalanie i te sprawy, dlatego mam do Was pytanie, czy znacie jakies sposoby, zeby utrwalic opalenizne albo ja przyspieszyc?

To prawda...wakacje nareszcie zblizaja sie wielkmi krokami...a wlasciwie to juz mozemy spokojnie sie opalic! Mam dla Ciebie pewnien sposob na bardzo ladna i przede wszystkim bezpiecznie uzyskana opalenizne! Produkty firmy sun select - www.sunselect.pl , czyli m.in kostiumy plażowe wykonane sa z materiały przepuszczającego promienie słoneczne co pozwala nam opalić się pod ubrankiem :D

Gość klaudis
utrwalic opalenizne mozesz tabletkami beta karoten kupije sie je w aptece a przyspieszyc kupując przyspieszacze do opalania to proste jesli masz pieniądze =)

Polecam Ci Inneov słońce.Kapsułki zażywasz na miesiąc przed kontaktem ze słońcem (czytaj:urlopem:)) i skóra się świetnie regeneruje,a i kolor opalenizny jest ładniejszy.

Gość mrooowa
Stosowałam Inneov na cellulit i jest świetny.Ciekawa jestem czy i te tabletki są równie skuteczne.Czy jak opalam się na poczatku na czerwono i mam skłonności do przebarwień to te kapsułki pomogą?

Mrooowa,dzięki kapsułkom Inneov słońce będziesz miała mniej przebarwień-też miałam z tym problem,ale na szczęście już się go pozbyłam :) Tak,skóra staje się mniej wrażliwa i lepiej toleruje działanie promieni UV i kolor opalenizny jest ładniejszy

Gość mama adama
Używam tych tabletek i uważam, że są super. W zeszłym roku przedłużyły efekt opalenizny. Jeszcze w środku zimy nie musiałam się martwić, że jestem blada :) a w ciągu lata ani razu się nie poparzyłam :D

Gość blondyneczka calineczka
w jakiej cenie są te tabletki?

Gość uiuyi
u jasna cholera nie no to ja polecma w takim razie za 13zł solarin tez ma duzo beta karotenu jak kto sma kase to moze inwestowac w inneov

No tak, ale beta-karoten tylko sprawia,że opalenizna ma ładniejszy kolor,a jeśli Ci zależy na tym,aby chronić też skórę przed działaniem promieni UV i dodatkowo wzmocnić kolor opalenizny to zainwestuj w Inneov słońce,oczywiście pamiętając też o kremie z filtrem.

Gość bik
tabletki Innenov .. czy nie maja jakichs skutkow ubocznych , czy mozna je zazywac razem z innymi tabletkami np wita A lub C?

bik,wystarczy,że będziesz brała tylko Inneov słońce bo on zawiera witaminy C i E, beta-karoten oraz Skin-Probiotic,który przyspiesza regeneracją skóry po opalaniu.Nie potrzeba się faszerować tabletkami skoro możesz zażywać jedne :) Ja jestem bardzo zadowolona z działania kapsułek Inneov słońce i szczerze mogę Ci je polecić.Pzdr

aaa...zapomniałam napisać...Oczywiście,że kapsułki Inneov słońce nie mają żadnych skutków ubocznych!