Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ineska pineska

Co sądzicie o takiej niespodziance?

Polecane posty

Gość ineska pineska

Jestem ciekawa, szczególni opinii Panów, co sądzicie o takiej niespodziance dla ukochanego mężczyzny: Mój facet wraca z pracy za granicą na święta, studiuje w Poznianiu on mieszka w Bydgoszczy, nie bardzo mam go gdzie przenocować, dawno nie sprawiałam mu chyba żadnej niespodzianki więc pomyślałam, że tuż po świętach zabiorę go.... do Biskupina.... zwykłym autobusem Pks, zarezerwuje nocleg tuż koło osady, odpoczniemy od zgiełku, nacieszymy się sobą, wieczorem spacery, dobre wino mały striptiz.... ucieszylibyście się, czy niebardzo?

Gość szczegolnie tym striptizem

Gość ooo/
może on też coś planuje...

Gość ineska pineska
:-)... chciałabym mu zrobić przyjemność, mile go zaskoczyć, podziękować za to, że jest... kupić jakiś drobiazg, tylko co.... z czego Wy byście się ucieszyli? ...

Gość Natalijaa
Gdyby mnie mój luby po długiej mojej nieobecności zaprosił do Biskupina to nie wiem czy nadal byłby nim. Tam poza kilkoma drawnianymi chałupami nic nie ma. Wiem co mówie co roku jeżdziłam tam na wycieczki szkolne.

Gość ty...niegłupi pomysł
ah jakas ty mądra! zerwałaby z kolesiem bo ją na wycieczke zaprosił do biskupina! ja pierdole :o

Gość maryla
Natalia>>>>>Ty glupia pindo czytaj ze zrozumienim!!

Gość maryla
ineska >> bardzo fajny pomysl, powienien sie udac ;-)

Gość ja osobiście wolałabym
normalny hotel (nie motel!!) bez żadnych chałup drewnianych.. natalia ma trochę racji.. długo sie nie widzieliście - po co te szopki ze zwiedzaniem staroci etc - pomyśl o czym marzy zakochany facet po długiej nieobecności?? dla mnie pomysł głupi:(

a dla mnie ciekawy pomysł :) natalia-zostawić kogos z powodu wycieczki? śmieszne

Gość paternaliste
sam pomysl jest calkiem dobry, ale sceneria jakby nie ta... oczywiscie wszystko zalezy od usposobienia danego czlowieka, jesli on lubi "nicnierobienie", trzymanie sie za raczki i jedzenie z dziobkow, to spoko. ale ja chyba postawilabym na cos bardziej ekscytujacego, niz jakas sredniowieczna osada... kiedys pojechalismy sobie z lubym odpoczac od zgielku...do bardzo ladnej kaszubskiej wsi. loooodka, jeziooooorooo, spaceeeeeery....wrocilam z zapaleniem pecherza, zniesmaczona i bardziej zmeczona niz bylam. nudy :)

całkiem całkiem ta niespodziewanka ;) niewiem tylko czy Biskupin to dobre miejsce, ale pomysł jest ok.

Gość ineska pineska
No my jestesmy typem takich... romantyków... biskupin z dwóch powodów: 1. stosunkowo blisko, cicho, spokojnie. 2. on interesuje się kulturą Słowian, czy co to tam było :-P.

Gość paternaliste
no, to inna sprawa. tak czy inaczej pewnie i tak nie bedziecie wychodzic z lozka, wiec o czym my tu dyskutujemy :D:D milej zabawy zycze ;)

Gość palonka
Świat stoi na głowie! Żeby dziewczyna się zastanawiała, jak mu umilić życie? ten facet od Ciebie ucieknie wcześniej czy później! W ogóle mu nie dajesz szansy bycia mężczyzną! TO ON powinien łamać sobie głowę, jak umilić Ci życie, zapełnić czas i podziękować za to, że jesteś! Boże mój! Co te dziewczyny z siebie robią! Mamuśki i niańki, a potem się dziwią, że on pakuje manatki i spyla, gdzie pieprz rośnie!

Jak dla mnie bardzo fajny pomysl. To na pewno bedzie mila odmiana - cisza i spokoj. I bedziecie mieli caly czas dla siebie. Na krotka 2-3 dniowa wycieczke bardzo dobre miejsce.

Heh palonka. Smiem twierdzic, ze facet predzej ucieknie od kobiety, ktora jedynie na dupie siedzi i czeka zeby ja zabawiac. Ale to tylko moje skromne zdanie.

Gość ineska pineska
???... Przepraszam, ale nie widzę nic złego w tym, że kobieta pragnie podziękować mężczyznie za to, że jest... Nie każdy musi być księżniczką na ziarnku grochu, obrażoną o to, że " prezent Bożonarodzeniowy jest nieładny"... pozatym problem zaczyna się chyba tam, gdzie kobiecie się wydaje, że nie musi zabiegać o faceta. każdy chce czuć się wyjątkowo, nawet meżczyzna

Gość ooo/
fajny pomysł. Mnie się podoba.

Gość palonka
Nie trywializuj blu berry. Życie jeszcze nie raz Ci udowodni, że mam rację.

Zycie juz mi nie raz udowodnilo, ze najlepiej gdy obie osoby w zwiazku zabiegaja o siebie wzajemnie. Co prawda sa faceci, ktorzy lubia takie ksiezniczki do noszenia na rekach i dzieki obecnosci bezbronnej, nieskazonej mysla istotki czuja sie bardziej mescy, ale ja akurat w takich facetach nie gustuje.

Gość ineska pineska
Dziękuje Wam wszytskim za wypowiedz :-) Będzie mam nadzieję super :) haaa :) już się nie mogę doczekać :))))))))))