Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TIMOTEI3003

czy mogłam zajść?????

Polecane posty

Gość TIMOTEI3003

od 9dni biore tabletki. biore je zupełnie regularnie codziennie o stałej porze, raz tylko wzielam 2h pozniej. zadnych antybiotykow, zero wymiorow ani biegunek... nie pale. raz tylko piłam alkohol ( w 2 dniu ich brania) kochalam sie bez zadnego zabezpieczenia z chlopakiem. czy jest jakas szansa ze moglabym byc w ciazy?

Gość TIMOTEI3003
wlasnie to jets takie glupie ze siedzi w głowie;/

po pierwsze poszukaj zanim zadasz kolejne DOKŁADNIE TAKIE SAMO PYTANIE po drugie tabletki działają od początku ich przyjmowania po trzecie alkohol nie wpływa na ich skutecznoś, a jedynie wymioty które on może spowodować po czwarte papierosów nie należy palić bo zwiększają ryzyko zakrzepicy a nie dlateg że obniżają ich skuteczność po piąte bierzesz je właśnie po to żebyś mogła kochać się do końca, bez gumki i się tym nie martwić!!! więc się nie martw.

Gość TIMOTEI3003
a mam jeszcze pytanie...... tabletki nbiore w godzinach rannych dokladnie o godiznie 10 ... nigdy nie zdarzylo mi sie abym wymiotowała czy miala rozwolnienie po nich nic takiego.........dzis odwazylam sie 1 raz bez zabezpieczenia ( 9dni juz napewno dzialają...) no i teraz wieczorem zle sie czuje i wlasnie mam rozwolnienie troche i nie wiem czy wziasc tabletke!? w usmie chyba sie juz wchloneła... ???

ale to ty teraz masz to rozwolnienie, a brałaś rano o 10 tak??? tylko długotrwała i ostra biegunka która występuje do trzech godzin po przyjęciu tabsów może być przyczyną osłabienia ich działania. naprawdę radzę DOKŁADNIE PRZECZYTAJ ULOTKĘ!!!!!

Gość TIMOTEI3003
nei to nie jest jakas b ostra biegunka juz w sumie jest ok..... tak wzielam o 10 a jest juz 11 w sumie godizn pozniej....

Gość TIMOTEI3003
ta ulotka jest wlasnie beznadziejna ;/ do dupy zamiast pisac w konkretnych przypadkach co robic to srają sie i piszą nie wiadomo jakie rzeczy;/

tabletka wchłania się w czasie 3 godzin więc 11 godzin po to już na 10000000000000000000% została wchłonięta!!!! a co bierzesz????

Gość TIMOTEI3003
biore yasmin i naprawfe jestem zadowolona to moje 1 tabletki wiec staram sie przestrzegac ich brania i jak narazie pamietam o nich zawsze :) nie mam zastrzezen raczej zadnych skutkow ubocznych....

no to super! ale radzę wrzuć na luz!!! nie martw się że nie działa, kochaj się jak chcesz, kiedy chcesz i spokojnie raczej wpadka nie możliwa. zawsze ten kawałek procenta istniej e, ale jak będziesz o tym myślała to zwariujesz! ciesz się tym co dają ci te tabsy!!!

Gość TIMOTEI3003
hehe pierwszy raz sie tak odstresowalam podczas sexu ze nie ma szans na ciaze ze tabletki itd.........a teraz jakos dziwnie rozmyslam. ;/ moj chlopak nie wie jeszcze ze zaczelam je brac bo njapierw sama chcialam zobaczyc jak na mnie działają i czy bede je brala dalej...... wiec zdziwil sie bardzo dzis kiedy powiedzial ze nie ma ze soba prezerwatyw ja nie przerwalam ..... i pozniej pytal sie ze 1000 razy czy jestem pewna.... mowilam ze tak ale sama nie wiem czy dobrze zrobilam ;] przynajmniej wiem ze uważał... eeeh ;/

Gość TIMOTEI3003
dziekuej tego mi chyba było trzeba masz racje pprzeciez po to je biore i niebylo rzadnych złych objawów.... dzieki ;)