Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulka106

NISKA CZY WYSOKA FACECI PROSZE O OPINIĘ!!!

Polecane posty

Mam pytanie do chłopaków. Tylko chciałabym żeby to była wasza obiektywna opinia żebyście nie kierowali się swoim wzrostem. Czy podobają wam się wysokie dziewczyny np. 175 cm czy raczej niskie np. 160cm ??? Wypowiadajcie sie!!!

Gość a dasz fotę
?

Gość ooo/
to jest forum dla kobiet. Tu nie ma facetów.

Gość a dasz fotę
co prawda to nie jesteś kobietą

Intersuje mnie jedno: jezeli bedzie większość za wersją, która nie bedzie odpowiadała Tobie (np. jestes niska a wiekszosc i to znaczna powie, ze wolą wyższe albo na odwrót) co zrobisz ? zakupisz skakankę ? podetniesz stopy albo wyciagniesz kości ? :O

Gość a dasz fotę
jak jest kobietą to niech podetnie stopy!

Gość ooo/
a ten, jak mu tam , najwyższy człowiek na świecie( coś ponad 2.30) szukał sobie żony bardzo długo i wybrał taką o wzroście 168 cm.

no akurat przeglądając inne topiki widziałam bardzo wielu mężczyzn!!! Ale ja prosze tylko o waszą opinie tak po prostu mnie to ciekawi. Nie zamierzam nic robić ze swoim wzrostem tak tylko pytam heheh:P

nie zamierzam ani podcinać stóp hehehe:D ani się wyciągać po prostu słyszałam wiele opinii jedni mówią tak inni tak i chce wiedzieć w końcu jak to jest:P

Gość ani niskie
ani wysokie, ale mądre

mój mężczyzna ma 190 cm i gustuje w wysokich/ja mam 175/,a jak mówię o kimś- fajna laska, on zawsze odpowiada-małaaa......

Gość 202
mam 202 cm wzrostu i wychodze z założenia że małe (kobietki) jest piękne ale im wyzsze tym ładniejsze

No wlasnie lepiej pytac inteligentne czy glupie?

Gość nimfomankaddd
mowie ci ze chlopakom naprawde sie podobaja garbate i koniecznie z pryszczami! Boze jakie te dziewczyny sa glupie za przeproszeniem!czy nie potrafisz zrozumiec ze to jest kwestia gustu a poza tym chlopak nie mial by sie umowic z dziewczyna tylko dlatego ze ma 160 a nie 165 cm? to jest takie PUSTE!

Ale dlaczego??? Przecież to jest kwestia gustu ja wiem, że to nie ma jakiegoś większego znaczenia, że przecież wnętrze się liczy najbardziej hehehe:D:D:D ale pytanie jak pytanie!!! Założę się, że nie raz się spytałaś chłopaka czy woli brunetki czy blądynki. I nawet jeżeli powie, że brunetki to jak spotka zajebistą blądynke to i tak będą razem i tak, ale jemu się podobają brunetki. A pozatym nie chodzi tu o różnice 5 cm, ale spoko. To nie jest puste!!!

Gość hehehehehehheheheh
hmmm podobno wyższe bo mają dłuższe nogi:P:P:P mniam hmmmm :D

Gość hahaha1
Ja mam 153 cm, a mój narzeczony 183 cm. Zawsze miałam wysokich facetów, raz jeden miał prawie 190 cm...Wysocy wolą niskie