Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczona bardzo

Bardzo mi smutno Ksiądz wygnał mnie od spowiedzi

Polecane posty

Gość zrospaczona bardzo

Z powodu mieszkania z ojcem moich dzieci bez ślubu kościelnego co ja mam robić jak on nie chce ślubu a ja chcem iśćdo spowiedzi

Gość wqer
postaw klootza ostrego na to i tyle

Gość gloriaa123
nie chodz do spowiedzi, po co? kiedys chodzilam w dziecintwie i za kazdym razem mi ksiaz ten sam wierszyk mowil-i kazdemu innemu tez- taka to spowiedz byla:D

Zmień księdza---- ja zostałam wywalona za inne rzecy, popytałam znajomych i polecili mi innego. Teraz jest cudownie, nie czuję się oceniana, ksiądz unika moralizowania, jest bardzo taktowny i wyrozumiały:) A ci co są bardziej papiescy od papieża i tak się będą smazyć w piekle-----najwyżej się spotkamy;p

Gość mnie nie
wygnal ale ochrzanil tak ze caly kosciol slyszal od tej pory chodze do mlodych ksiezy oni naprawde sa spoko :)

Mnie też wygnał, a ponieważ byłam wtedy \"gówniarą\" - 15 lat, to nie śmiałam się słowem odezwać, tylko wysłuchiwałam darcia ryja na cały kościół. Od tamtej pory moja noga nie postanęła w konfesjonale, ba - nawet w kościele, bo... ja znam chyba innego Boga... :(

A ja mam takie osobiste wrażenie, że to ci własnie młodzi są za bardzo ambitni i surowi, a ci starsi jednak już życia trochę zaznali:) Ja mam właśnie uraz do młodych szczawików co to straznie chcą świat naprawiać:)

Gość pluuumm
spoko. nieprzejmuj sie .mnie tez ksiadz wygonił ,bo poszłam do spowiedzi przedslubnej i powiedziałam ze sypiam z przyszłym mezem i jestem w ciązy.wyzwał od grzesznic ladacznic.a ja mu powiedziałam ze jest głupi i wyszłam zapłakana.spotkałam dwóch ksiezy przed kosciołem i powiedziałam im ze tego patałacha powinni przeniesc gdzies na zadupie.

Gość mnie nie
no kazdy jest inny :) ale co tam Bog i tak swoim okiem bedzie ocenial

Generalnie kij im w oko. Jak słyszę że księdza trzeba szanować, bo to namiestnik Jezusa na Ziemi to mi się śmiać chce:( wIĘKszość nie ma pojęcia o tym co to jest tolerancja i miłosierdzie. Kij wam w oko!

Gość zrospaczona bardzo
ja byłam u młodego księdza .Nigdy mni eżaden ksiądz nie wygnał Jedynie nie rozgrzeszył ale pobłogoławił a ten powiedział wprost wyjdz przyjdziesz ja weżmiesz ślub

Większość z nich chleje i jeździ po pijanemu, ma dzieci i chodzi na dziwki. I oni ŚMIEJĄ WYMAGAĆ ODE MNIE????????? Wara im!Mam jednego spowiednika i tylko jemu wiwerzę, reszta których poznałam to patologia!

Gość 2343t
postaraj sie mieć swojego spowiednika i nie spowiadaj sie w konfesjonale, tylko na plebanii, w pokoju, żeby miec komfort jest zupełnie inaczej siedzisz przy stole i spowiedz to normalna szczera rozmowa, gdzie Twój osobisty spowiednik próbuje Ci cos doradzic, pomóc w konfesjonale, niestety masówka, która trwa 10 min. a nie np. rozmowa godzinna, podczas której można równiez pożartowac

Gość zrospaczona bardzo
JEzus napewno by mi wybaczył ,skoro to nie moja wina ja chcem ślubu mój a tatuśmoich dzieci nie chce bo dla niego to nie ma znaczenia .Dzieci rosą a my w grzech żyjemy,

Ale skąd wiesz, że to jest akurat grzech?? Bo ksiądz tak mówi? Daj spokój, jeśli się kochacie i jesteście szczęśliwi, to olej to.

Gość zrospaczona bardzo
2343t masz racjęto masówka ciężko jest jak ksiądz krzyczy na cały kościół co ty żle zrobiłaś aż ludzie się oglądają.

Ja własnie chodzę na taką rozmowę, nikt mnie nie pogania, nie ma konfesjonału, rozmawiamy sobie szczerze i wcale mi mój spwoednik nie pobłaża, to jest w końcu spowiedź a nie głaskanie po głowie:) Ale czuję że moja godno śc człowiecza została uszanowana, nie zostałam potępiona i zwyzywana, tylko mój spowiednik pomaga mi zrozumieć co zrobiłam źle. I TO SIĘ NAZYWA SPOWIEDŹ

w jakim grzechu kobieto, dlaczego słuchasz tych którzy tak mówią, łatwo im oceniac. najważniejsza jest miłosć. według mnie człowiek grzeszy tylko wtedy gdy krzywdzi innych, lub siebie, reszta to wymysł kościoła, aby mieć władzę nad ludźmi. nauczyciel tych księży hipokrytów - Jezus, gdy ludzie chcieli ukamienować kobiete lekkich obyczajów powiedział - kto pierwszy rzuci kamieniem - pamiętasz, a ty sie przejmujesz ze ocenił cię taki sfrustrowany biedny człowiek, który nigdy nie będzie miał \"legalnej\" żony i dzieci, a pewnie by chciał. zazdrości twojemu facetowi i tyle.

Gość zrospaczona bardzo
kajzerka zazdroszcze ci takiej spowiedzi masz szczęście ........... też kiedyśchodziłam do księdza sie troszke pożalić wygadac ,Al enie wiedziałam że można taką mieć spowiedz

Gość no i wkurza mnie
taka postawa księzy:( też miałam tak samo..nie dają rozgrzeszenia a....sami czy żyją w celibacie????????obłuda totalna!!!!!!!

Gość ja jesem pijana to nie wiem

Gość zrospaczona bardzo
ja wiem że są różni księża nawet znam jednego .Tylko Duża taca ,kasa nowy samochód a ślub jak bierzesz to się pyta jakie jest wesele czy duże czy małe a od tego płacisz mu .