Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssmutnaa

_____JEst mi źle dzisiaj_______

Polecane posty

Gość ssmutnaa

W pracy dno..... a i w życiu osobistym cos dzisiaj nie za kolorowo :(:(:(

Gość a u mnie dno i bąbelki
:( ale tak było zawsze 🖐️ to się odbij :P

Gość ssmutnaa
w pracy spięcie z osoba, ktora nie jest dyrektorem, ale widac, bardzo chciałaby nim być. I jeszcze wicedyrektorem najlepiej też :O A w zwiąku? hmmmm, ten wieczór miał byc dla nas, a tu znów trzeba do pracy..... :(

Nie martw się, nie zawsze się jest radosnym. Jeden dzień ciut smutniejszy to nie koniec świata.

Z żalu, co przygniata Cię, Z czarnej nocy pełnej łez, Nawet z beznadziei złej, Podniesiesz się, Choćbyś już kamieniem był, Choćbyś zwątpił albo pił, Choćbyś całkiem był na dnie, Podniesiesz się. Choćbyś wyparł się Swych korzeni, bogów swych, Spotkasz ludzi, co Pokażą drogę Ci. Z głodu, który zjada sny, Z gęstych, obojętnych dni, Nawet z dna, co nie ma dna, Potrafisz wstać. Choćbyś ogień w sobie zgniótł, Choćbyś zabił w sobie bunt, Jeśli iskrę wiary masz, Potrafisz wstać. Wznieś serce nad zło, Znajdź drogę przez mrok, Wzleć ptakiem nad mgły, W obłokach mieszka świt. Choćbyś wyparł się Swych korzeni, bogów swych, Spotkasz ludzi, co Pokażą drogę Ci. Wznieś serce nad zło... a o cmentarzu pomysl;)

Gość ssmutnaa
ale mnie takie dni tak dobijają, że już mi sie od rana płakac chce :(

Gość julka4444
Ja tez mam dzis strasznego dola i nie wiem czym to jest spowodowane. Z miła chęcia siadła bym i popłakała bym sobie...

To wy mata doła i narzekota?? Jo najpirw muse wykopać doła zeby kartofla wsadzić!! A wy juz mota i narzekota.... :classic_cool: