Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już nigdy

tabletki śa do bani... nie bierzcie ich...

Polecane posty

Gość ja już nigdy

potem nie mozna zajsc w ciąze mam wiele znajomych ktore maja takie problemy... sama bralam pol roku novinnet i regulon ale skonczylam z tym bo same problemy: zero ochoty na sex, zle samopoczucie, brzuch jak balon i zły humor.... nie radze stosowac żadnycg tabsów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość napisz do allegro
ja tez przejrzalam na oczy po 2 latach

widac jaka jestes madra autorko!!!!!!!!! Po tabletkach plodnosc jest podwojna!!!!!!!!!! ja zaszlam w ciaze od razu!!!!!!!!!!!!moze po prostu jest z Toba cos nietak - to nie tablety!!!!!!!!

Tabsyi zaburzaja cała gospodarke hormonalna organizmu,pozatym moja koleżanka do tej pory nie zaszła,za wcześnie i za długo brała...ale to zależy od organizmu

Gość meteoryttt
bzuda kompletna z tym ze nie mozna zajsc po nich w ciąze ja znam co najnmniej 4 przypadki dziewczyn ktore normalnie zaszły odstawiajac tabletki. Wiesz wegług badani co 4 para ma problem z zajciem w ciąze i to nie prze tabletki jak sie mówi tylko stres, choroby cywilizacyjne, a przede wszsystkim dlatego ze za bardzo chąc licząc dni płodnie nie płodna, sprawdzając temperature, sluzu i innne dziwne rzeczy oraz kochając sie na zawołanie bo wąłsnie wyliczyły ze teraz sie pocznie dziecko! to dopiero paranoja.........