Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanko i czekam na odp

SONDAZ W SPRAWIE CZASU SEKSU

Polecane posty

Gość do mam pytanko
nie zartuje 10 -15 ruchow na minute..Jezeli nie mozesz sie powstrzymac to nie dziwne ...Proboj sie powstrzymywac ..JA rozumiem ,ze podniecienie kaze ci wykonawac szybkie ruchy bo taka natura ..Sprobuj jednak robic tylko z glowa z wylaczeniem dolnych czesci ciała..

Gość normą jest 2-3 godziny
naciskasz 5 sek i wio dalej dochodzi naciskasz ......... i wio koniku aż "mu piana z pyska pójdzie " a nie z cygarka !!!!!! :) tylko to trzeba wiedzieć !!!!! :classic_cool: :D

Gość mam pytanko i czkeam na odp
fsde --> no wlasnie tak jest, on wystarczy ze przebywa w moim towarzystwie, albo pomysli, ze moze do czegokolwiek dojsc juz widze namiocik ;) te pierwsze razy to rzeczywiscie duzo nie brakowalo do wytrysku... ale to tez nie jest sposob, jak pisalam wczesniej, dotyka mnie i potrafi dojsc... sam z siebie!! bez mojego udzialu!!! tak w kazdym razie bylo, teraz od dluzszego czasu jak mnie dotyka a ja jego to troche dluzej wytrzymuje...

Gość YoYoMan
Ja z moja Pania - srednio kolo godziny Po ilus tam latach "naumialem sie " panowac... Czesto jest tak , ze nie koncze z moja Pania - co sie odwlecze to nie uciecze ! Po Jej orgazmie wracamy na nastepna godzinke....I tak dluuugo.. Kiedys mialem taki maraton - z przerwami na krotkie drzemki - z lozka nie wychodzilismy przez caly weekend Nawet jedzenie bylo elementem sexu (o kapielach nie wspomne..) Niestety - nie z zona :-(

dobra, to sprobuje z tym guziczkiem (tylko gdzie dokladnie??) i z wolnymi ruchami... echhh...

yoyoman to nie dla nas....

a sluchaj \, jesli chodzi o te ruchy wolniejsze to pewnie bedzie tak, ze np te pare minut bedziemy tak robic, ale w koncu sie przyspieszy i szybko dojdzie, co to da??

Gość fsde
a musisz sie z nim zawsze calować ?Moze sproboj by wszedl w ciebie z zaskoczenia podejdz do niego i gdy mu zaczyna stawac od razu zacznijcie stosunek..JEsli mu juz stoi ,a ty go dodatkowo rozgrzejesz pozniej przez kilka munut to jest za bardzo podniecony i wtedy szybko dochodzi..Jesli by ci wlożył od razu po wzwodzie to nie zdazylby sie dodatkowo podniecic..Moze zrezygnujcue z gry wstepnej albo ja skroccie..

Gość fsde
panowac to kroliki nie potrafia ..Normalny facet zawsze wie kiedy jest punkt bez odwrotu ..Dlatego sadze ze twoj facet chyba przesadza..JA od poczatku nie mialem problemu z samokontrolą..Wbrew pozorom wytrysk bardzo latwo kontrolowac..SZczegolnie jesli facet jest strona dominujaca to wie na jakim poziomie znajduje sie jego podniecenie ..Gorzej jesli kobieta jest na gorze to wtedy ona moze robic za szybkie ruchy i jest wtedy po sprawie..

fsde no tez sposob... to zorbie dzisiaj tak - za pierwszym razem skorzystam z rady Twojej czyli bez gry wstepnej i od razu po wzwodzie zaczac sie kochac, przy drugim podejsciu zrobie wolne ruchy przy trzecim nacisne guziczek ciekawe czy cokolwiek pomoze.. :O

fsde - ale jesli jego podniecienie jest zbyt silne ze nie potrafi inaczej?? on wie i czuje kiedy bedzie dochodzil czasami sie zatrzymuje.. ale to nie za wiele pomaga....

i mam pytanie co do tego "guziczka" kiedy najlepiej naciskac i dokladnie gdzie??

Gość fsde
twoj facet utzrymuje podniecienie na zbyt wysokim poziomie ,niebezpiecznym i wtedy wystarczy kilka ruchow i mozna dojsc.. Lepiej trzymac go na srednim lub srednio wysokim ,ale nigdy wysokim..Przez pierwsze kilka minut..Po 10 minutach to juz nie trzeba sie tak kontrolowac ,bo partnerka powinna byc zadowolona..

Gość normą jest 2-3 godziny
gdzie dokładnie ? ponaciskasz i znajdziesz lub google zacznij od połowy "odcinka" i posuwaj się w kierunku moszny odbyt-------1/2>>>>>>moszna natomiast jak tryśnie wstępnie [jak tak napalony] zanim włoży to lepiej niech się nie męczy 5 10 min i stanie na baczność już częściowo rozładowany !!!! :) sorki ale czas mnie goni !!!! :(

dziekuje co do "guziczka" :) tak, za bardzo jest podniecony, ale jak moge zrobic zeby taki nie byl od razu!!!????

Gość fsde
nie dotykaj i nie sciskaj jego jąder bo szybko dojdzie..moja dziewczyna scisnela mi jadra i od razu niemal doszedlem..JEsli chodzi o punkt miedzy odbytem a jadrami to nie sadze by to dzialało i nie zniejsza podniecenia.

ale sprobuje tego "guziczka" i tak, wszystkiego bede probowac!!! :) jadra przewaznie masuje juz PO, wczesniej nie, on np na poczatku caluje i piesci moje piersi, ubostwia je, moze tym tak sie podnieca?? to co mam powiedziec, nie sluchaj nie dotykaj?? bez sensu :(

Gość fsde
wiesz nie kazdy stosunek musi być taki by nie mogl cie dotykac ..Warto jednak czasem sprobowac raz na kilka stosunkow tego ..Z pewnoscia bedzie mniej rozgrzany i bedzie mogl duzej..

wiem... czsami tez tak bywalo, ale przewaznie nie. czyli ratuje nas tylko seks bez gry wstepnej badz z wolnymi ruchami... :(

Gość do mam pytanko
jesli o chodzi o wolne ruchy ..Kto powiedzial ze caly czas musza byc bardzo wolne ..Jesli ponaciera cie juz odpowiednio mozesz nieco pprzyspieszyc..GDy bedziesz czula ze nie potrzebujesz duzej to robic to z normalna predkoscia..Tylko pierwsze 5 minut musi byc bardzo wolne ..drugie 5 juz szybsze ,a ostatnie jak kroliki ..DZieki temu bedzie trwal stosunek 15 minut ..Gdybyscie od poczatku zaczeli tak szybko obawiam sie po kilku munutach by sie skonczylo

Gość do mam pytanko
na pewno bedziesz zadowolna z takiego 15 minutowego chociaz z wolnym poczatkiem bardziej niz z szybkiego 5 minutowego stosunku. Wiem ze wolalabys szybko przez 15 minut ,ale w waszym przypadku to nie mozliwe chyba.

rozumiem,.... coz pozostaje mi tylko praktyka... w kazdym razie dziekuje bardzo za rady!!!! napisze jutro czy daly pozadany skutek....

nie, nie musze szybko przez 15 miut, dla mnie liczy sie ta bliskosc, ze on jest we mnie, ze go czuje... tylko chcialabym tez zeby on poczul sie mesko, ze potrafi dlugo. mowie wam jaki jest zadowolony jak zrobimy to dluzej niz zwykle!! echh... tylko te pierwsze miuty wolniutkie nie wiem jak nam pojda, chyba bede musiala go uprzedzic ze na poczatek bedzie wooolniutko....

Gość Ania_22_latka
Ale jest też pewien sposób, Mój facet ma przy pierwszym razie przedwczesny wytrysk po tym gdy wracamy do seksu po miesiączce. Wtedy robimy tak że jego pierwszy wytrysk jest przy pozycji 69 (idzie przywyknąć, później czymś popijam. Traktuje to jak temat wódki :-) Jemu to nie przeszkadza) Po tym on mnie długo pieści i gdy przechodzimy do stosunku to długo to trwa zanim znowu będzie miał orgazm Ja jestem zadowolona że on długo robi mi grę wstępną a on jest w siódmym niebie gdy ma orgazm przy 69, później oboje się cieszymy długim stosunkiem. Polecam

aniu my tez tak robimy wlasnie teraz, na poczatku jest pieszczenie sie bez stosunku ale z orgazmem, pozniej dopiero stsounek wlasciwy, tylko ze wlasnie ten i tak nie ttrwa dlugo, max 5 minut, no moze za ktoryms tam razem bym sie doczekala 15minutowego seksu...

Gość ania 22 a masz
orgazm podczas stosunku czy 69?

ja mam orgazm podczas 69, a podczas stsounku nie, bo za krotko, choc jestem bardzo podniecona

przeciez ja nawet nie patrze na zegarek, co tak sie doczepiles/las?? po prostu to ile my sie czasu kochamy to jest naprawde malo!!! co to jest minut czy tez max 5?????? nie potrzeba patrzec na zegarek...

Gość Ania_22_latka
Wiem że to zabrzmi dziwacznie (od razu zaznacze ze nie robie sobie głópich żartów i nie preferuje sao-macho) ale czy myślałaś żeby trochę przed jego wytryskiem ścisnąć mu jądra lub w nie uderzyć (oczywiście nie za mocno). Wiem jak to brzmi. Pewnie troszkę ryzykowny temat do przedyskutowania z facetem, ale jakby się zgodził....

hehe, rzeczywiscie brzmi jak sado macho... ktos tam wczesniej jednak radzil zeby nie naciskac jader... bo wytrysk bedzie szybszy...