Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanko i czekam na odp

SONDAZ W SPRAWIE CZASU SEKSU

Polecane posty

Gość Ania_22_latka
Odpowiadając na pytanie, które było do mnie wcześniej. Przy 69 jeszcze nie, później przy oralnym (gdy on już jest po pierwszym orgaźmie i zajmuje się mną) i w trakcie stosunku. Choć wiadomo, różnie z tym bywa w różne dni, czasem woogóle.

Gość Ania_22_latka
ps: przepraszam za powtórzenie czegoś co już było poruszone. Hej :-)

aniu nie przepraszaj i dziekuje, malo kumam nie denewuje sie.... ;) i baaardzo dziekuje za Ta stronke!!!

Gość fdse
uderzenie w jadra ?DLaczego niby ma opoznic wytrysk ? Chyba nic tak nie przyspiesza wytrysku jak uderzenie w jadra..

Gość fdse
nic tak nie przspiesza wytrysku jak mocne uderzenie w jadra otwarta dlonią...

Gość Ania_22_latka
Ale czy ból sprzyja osiągnięciu orgazmu przez faceta (pomijając sado-masochistów) ?? Chyba nie :-) (choć oczywiście straszna prawdziwa tragedia)

Gość Ania_22_latka
ps: pisząc o tragedi miałam na myśli sytuację gdyby jądra pękły

Gość fdse
powoduje to chyba szybszy wyrzut nasienia z jąder..

Gość fdse
jak jądra mogą pęknąc przez scisniecie ? Gdyby je do imadla wlozyć to moglyby peknąć .One maja spora wytrzymalosc w kocu na pekanie.. Jesli chodzi o bol to podczas stosunku on jest nie odczuwalny praktycznie..Byc moze organizm ludzki wytwarza substancje ,ktore blokują ból ,by na przyklad ukaszenie mrowki na przyklad nie spowodowalo przerwania stosunku..uderzanie po jadrach pobudza je do pozbycia sie nasienia i moze powodowac przedwczesny wytrysk.Oprcz tego jest bardzo podniecające.. U mnie zawsze tak jest

Gość fdse
uderzenie w jądra gdy czlonek nie wykonuje ruchow w pochwie i sie w niej nie znajduje rzeczywiscie jest bolesne i powoduje raczej zmniejszenie podniecenia..Chociaz to zalezy czym nastepuje to uderzenie ..Bo jesli pasem to z pewnoscia..JEsli reką to facet mimo boluu moze sie podniecic..

Gość Ania_22_lata
Acha .... (a co do pęknięcia. Słyszałam o chłopaku któremu lekarze musieli amputować jedno z jąder po tym jak został kopnięty w krocze w trakcie bójki)

Gość fdse
to byl przypadek ekstremalny..Jadra nigdy nie pekną jak sie je scisnie..NAwet gdyby sciasnąła je osoba ktora ma bardzo silne rece ,jakis silacz..Chociaz wole nie wiedziec jaki to jest ból..

Gość YoYoMan
Bez przesady z tym sciskaniem jader... Jest prostszy sposob: wystarczy scisnac czlonka u nasady i wytrysk opoznia sie o kilka minut... I nie jest to tak bolesne jak sciskanie jader....

Gość fdse
a ja widziałem filmik o jakims azjacie ktory ciagnął jadrami samochod..przywiazany do nich..

Gość fdse
czlowiek nie odczuwa praktycznie bolu podczas podniecenia i stosunku to tak jakby podac mu przeciwbolowe srodki..Dlatego niektore kobiety rowniez lubia jak im sie sciska piersi podczas stosunku , a normalnie by sie na to nie zgodzily..Wlasnie za to odpowiada podniecenie

Gość fdse
zgadzam sie ,ale porownaj bol gdy cie ukasi mrowka podczas stosuku i bez ..To w tym pierwszym przypadku niec nie bedziesz prawie czula ,tylko to ze cos cie ugryzlo..W drugim odwrotnie -bedzie piec i boleć..

Gość fdse
a bol powroci po stosunku po ugryzieniu mrowki..Uderzenie w jądra czy inna czesc ciala nie bedzie odczuwalne po stosunku bo jak wiadomo głowna intensywnosc bolu trwa tylko kilka sekund

Gość fdse
Moja dziewczyna czasem mnie uderza w jadra w czasie seksu.. ..Wole nie myslec jak by to bolało gdyby bylo nie podczas stosunku

Gość fdse
komar cie ukasił ?Samo podniecenie nie gwarantuje unikniecia bolu..Musi byc stosunek..Jesli facet ma erekcje ,a jego czlonek nie bedzie w pochwie to poczuje bol z pewnoscia podobny do tego jakby nie byl podniecony

ale bol podczas stosunku jest bardzo przyjemny ;)

Gość fdse
przyjemny ?Piszesz to z wlasnego doswiadczenia?

Gość fdse
nie mozna stwierdzic ,ze bolu wogole nie ma ,ale na pewno jest stlumiony do takiego stopnia ,ze nawet jak cie dziewczyna kilka razy walnie po jadrach to nie bedzie bolalo tylko wywola podniecienie..Normalnie bys sie zwijal z bolu w kazdej innej sytuacji..

Gość fdse
wezmy jakby cie podczas stosunku ktos kopnal w jądra to byś tylko troche poczul ,a gdyby to samo mialo miejsce w innej sytuacji to lezalbys na ziemi i zwijal z bolu..

Gość fdse
jeszcze mnie nikt nie kopnal podczas stosunku ..Zreszta byloby to nie ykonalne dla mojej parnerki..

bol podczas seksu jest przyjemny ale taki zdrowy!!! np gdy on wchodzi... albo jak mocno klepnie w dupke :P

Gość fdse
masz zamiar sprobowac?

Gość fdse
nie masz jąder wiec ci nie odda :)

Gość fdse
kobieta nie ma nic rownie wrazliwego jak jądra ..:)

Gość fdse
masz na mysli oczy?

Gość fdse
ja nie widze zadnego miejsca wrazliwego poza oczami u kobiety.. Oczywiscie ze cala czesc ciala kobiety jest wrazliwa na bol ,ale nie tak jak jądra..Tylko wszedzie podobnie boli w brzuch czy w piersi to jest ten sam bol ,ale znacznie mniejszy niż uderzenie w jądra..