Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ATAKUJE

ROMAS W PRACY - TOLEROWAĆ CZY NIE?

Polecane posty

Gość ATAKUJE

Mam pytanie. Moi podwładni mają romans, czy powinnam to tolerować?

Gość lakonicznie...
a czemu nie moga miec romansu, co Ci to przeszkadza?

...no jak sie zaczna kochac na kserografie to mogą Cie wpedzic w koszty :), mysle jednak ze moga sobie romansowac poza pracą, a nie w pracy. Az tak mocno to widac?

Gość ATAKUJE
Szkoda mi po prostu.Jestem zawiadowczynią na stacji kolejowej Czachówek Południowy, mam 37 lat (stara panna) a oni maja po 24 lata (pracują jako konduktorzy) w pociagach na trasie Wa-wa Zachodnia - Radom :(

Gość ATAKUJE
dziękuję podzywaczowi, do pewnego momentu mi to nie przeszkadzało, ale to już zaszło za daleko, romasują na oczach wszystkich ( co innym współpracownikom przeszkadza), gorzej wykonują swoje obowiązki, mniej czasu poświęcają pracy a więcej na mizdrzenie się do siebie. A ja przecież nie za to im płacę nie małe pieniądze. Do pracy przychodzi się PRACOWAĆ a nie ROMANSOWAĆ. Po pracy niech robią co chcą, ich prywatne życie i spędzanie wolnego czasu mnie nie interesuje.

Gość Pan-dora
Według mnie na takie rzeczy najlepiej w ogóle nie zwracać uwagi, bo po co? Na pewno inni, też mają inne nadprogramowe przerwy w pracy- necik, papierochy etc. Jeżeli z jakiegoś obowiązku się nie wywiązali, to powiedz im to. Natomiast nie możesz wnikać w czyjąkolwiek zażyłość.

Gość zgadza sie ...................
rozliczaj z pracy która maja do wykonania w to co ich laczy sie nie mieszaj

Gość a czy oni
sa w innych stalych zwiazkach, bo jesli tak to nie powinno sie przymykac na to oczu........

Gość ATAKUJE
Są w związkach, ale ostatnio przeginają, bo koleżanka złapała ich na bzykaniu w WC. Chyba zawiadomie PIP-ę

Gość pewnie...
sama jestes PIPA:P

Gość porozmawiaj
z nimi - jak nie skończą to , to postrasz, że powiesz partnerom - tyle zdrad w pracy,że si e robi niedobrze!!!!!!!!!!!!!!!!