Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mini_Mini22

profesjonalne farby do wlosow-warto?

Polecane posty

Gość Mini_Mini22

dziewczyny stosujecie profesjonalne farby? na wizazu czytalam ze takie bardziej niszcza wlosy :/

Gość profesjonalne czyli fryzjerski
?? ja farbuje tylko u fryzjera wiec wychodzi na to ze tylko takich uzywam - raz tylko miałam z garniera chyba farbe - i nigdy wiecej...

Gość Mini_Mini22
hej samanta! bo mi chgodzi o to przede wszystkim czy zauwazylyscie roznice w trwalosci? lepiej trzymaja?

to na pewno - po fryzjerze ostatnim (w grudniu) nic mi się nie wypłukał kolor choć fryzjerka obiecywała ze wypłucze :( i przez ponad 3 miesiące mam extra ciemny brąz:) a miał być czekoladowy:) wybieram sie za tydz na minimalną zmianę tego, trochę jednak stracił \"moc\" (plus odrosty..) ten kolor więc moze coś go weźmie jaśniejsza farba:) a po kosmetycznych - w sumie - po 3 tygodniach spływał ten bazowy kolor (no i nigdy nie wyszedł mi taki jak chciałam czy był na opakowaniu) :)

Gość placenta
ja uzywam profesjonalnych, bo tam ciemny , czy sredni blond nigdy nie wychodzi jak zielony :)

Gość Mini_Mini22
pocieszylas mnie bo myslalam ze to tylko ja jestem taka nieszczesliwa ze po tych zwyklych farbach ze sklepu po 3 tyg koniec z ladnym kolorem to juz wiem ze na nastepne farbowanie koniecznie do fryzjera

Gość Mini_Mini22
placenta ale farbujesz nimi sama czy u fryzjera?

o właśnie - jeszcze odżywka Placenta do włosków i są super - mięciutkie i błyszczące :) tak mi się przypomniało :)

Gość Mini_Mini22
podnosze moze jeszcze sie ktos wypowie