Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzinka87

Padaczka a solarium

Polecane posty

Witam ! Ponad 1,5 roku temu bedac na dyskotece dostalam ataku padaczkowego.... zawiezli mnie do szpitala ale pani doktor odprawila mnie z kwitkiem... pewnie myslala ze sie nacpalam albo cos... nio i poszlam do neurologa... lekarz dal mi skierowanie na badania : tomografia komputerowa, rezonans magnetyczny i EEG głowy ale badania nic nie wykazaly po 13 miesiacach bedac na dworze zdarzylo sie to samo, pogotownie mnie zabralo i zostalam w szpitalu, powtornie wykonano mi tomografie komputerowa ale ona nic nie wykazala dopiero gdy zrobili mi EEG glowy wykazalo jakies nieprawidlowosci i lekarz stwierdzil ze to padaczka.... powiedzial ze wtedy badanie EEG nic nie wykazalo poniewaz bylo za pozno zrobione i ze teraz musze przez 2 lata brac tabletki i jezeli nie bedzie kolejnego ataku przez te 2 lata to odlozymy te tabletki... biore depakine-chrono 300 rano i wieczorem.... mam pytanko czy w zwiazku z tym moge isc na solarium ?? Chcialam isc tak z 3 razy poniewaz ide na wesele... a moze ktos z was ma padaczke i chodzi na solarium ??

Gość jejku to mozna dostac tak
nagle w kazdym momencie zycia?

Na dyskotece bylo mi cieplo i wogule... no ale tanczylam, ale przy drugim ataku bylam na dworze i rozmawialam z kolega i nic dziwnego nie czulam, a obudzialam sie na izbie przyjec

Gość Gajowy
Jestem chory na padaczke od 8 lat biore depakine chrono 300 lub 500 zalaezy jak sie czuje chodze na solarium od ponad 2 lat lecz teraz nie mam czasu i zauwazylem ze moje samopoczucie jest zle jak i to ze mam ucisk na glowe kolo potylicy.Zastanawiam sie czy moze to brak slonca tak na mnie dziala chyba ze moze tabletki juz nie dzialaja bo po takim czasie to mozliwe pozdrawiam