Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfnfn

Poszłam do Solarium ale sie WSTYDZE !

Polecane posty

Gość nfnfn

22 lata na karku, a nigdy nie bylam na solarium, jakis wstyd mnie powstrzymuje. Chcialabym sie troche opalic, nie uznaje pomaranczowych, spalonych cer, ale lekki braz by sie przydal... Nie wiem jak sie tam zachowac jak juz tam bede, opalac sie zupelnie nago, czy w bieliznie... no nic nie wiem na ten temat !!

Gość prosze eodpowiedzcie
naprawde takich temato juz bylo mnostwo

Gość a ja mam 25 lat i też nigdy
nie byłam w solarium i nie zamierzam tam iść:-PWolę słoneczną opaleniznę;-)Lub balsmay brązujące,do solarium jakoś nie mogę się przekonać:-P

Gość nfnfn
A ja wlasnie bym chciala sie troche opalic, balsamy brazujece nie dla mnie, a na ta sloneczna trzeba jeszcze dlugo czekac.

Gość nfnfn
A ja wlasnie bym chciala sie troche opalic, balsamy brazujece nie dla mnie, a na ta sloneczna trzeba jeszcze dlugo czekac.

Gość a ja mam 18 lat i...
... i chodze od czasu do czasu ;-) Opalam sie w samych stringach. Generalnie jest bardzo przyjemnie i cieplo w srodku, zazwyczaj gra muzyka i czas szybko mija ;-) Polecam tak na 5-6 min isc jak chcesz sie lekko zabrazowic - ja tam chodze i jest ok;-)

Gość a ja mam 18 lat i...
Aha :) I nie ma sie czego wstydzic ;-)

Gość landis21
napisz co chcesz konkretnie wiedziec? ja na solarium chodze 2x w tygodniu, czasami raz, opalam sie najczesciej nago, albo w stringach a w czym Ty sie bedziesz to juz Twoja sprawa, przeciez nikt nie zobaczy w czym sie opalasz jezeli idziesz pierwszy raz wez sobie 10 min i kup koniecznie cos do smarowania, u nas takia saszetka mi starczy na 2x kosztuje od 8 zl wzwyż ja przed opalaniem zawsze sie depiluje i balsamuje zwyklym balsamem, ale to robie np rana a po poludniu ide na solke, przed nie mozna zwyklym balsamem sie opalac ja chodze na zwykle solki, (trumienki) moge sie popryskac olejkiem w nim ,ustawic muzyke, "wiatry" itp powiedz ze jestes pierwszy raz, niech ona pokaze Ci ze co jak wlaczyc a jak sie wstydzisz, to powiedz ze akurat tutaj jestes pierwszy raz (czyli ze kiedys chodzilas gdzie indziej) i niech pokaze co i jak

Ja zawsze opalam sie nago, czy to jestem w solarium stojącym czy leżącym. Po to chodze na solarium zeby nie miec zadnych paskow na ciele. Najczesciej chodze na 15 min a jak sa slabsze lampy to na 20. Zawsze uzywam wczesniej balsamu przyspieszajacego przeznaczonego do solarium. Nie wolno uzywac preparatow ktore są do opalania na słoncu!!!

Bardzo wazne abys najlepiej byla po prysznicu, swirzo umyta. Nie mozesz miec na sobie zadnych kremow, balsamow, antyperspiranow itp!!! W tych miejscach moga pojawic sie plamy.

Gość nie wiem po co
polecam tube i na golaska...

Bardzo wazne abys najlepiej byla po prysznicu, swirzo umyta. Nie mozesz miec na sobie zadnych kremow, balsamow, antyperspiranow itp!!! W tych miejscach moga pojawic sie plamy.

Gość nie wiem po co
raczej wcześniej bądź posmarowana balsamem nawilżającym a przed opalaniem posmaruj się jeszcze aktywatorem opalania

Gość nfnfn
A sluchajcie po jakim czasie widac efekt ? Ile razy bede musiala pojsc zeby sie "zbrazowic"? I jesli mam sklonnosci do piegow ( pojawiaja sie po sloncu i tylko na twarzy ) to czy po solarium tez sie pojawia ? I jesli przed wyjsciem z domu smaruje buzie kremem to przed opalaniem musze go tez zmyc ?? Makijaz to rozumiem ale krem ?

Gość a ja polecam
a ja polecam filmiki z ukrytej kamery na solarium. ladne widoki :D

Gość hm hmmm
Krem zawiera rozne substancje zapachowe ktore roznie mga dzialac na Twoja skore pod wplywem promieni. A co do piego to jak na sloncu Ci wyskakuja to po solarium beda tez, ale mnie np. szybko znikaja :)

Gość hm hmmm
Jasne, pokaz taki filmik :>

Gość lol lol lol
poszukaj na youtube :D filmiki z przymierzalni w supermarketach tez sa super :P jezeli masz sklonnosc do piegow to nie powinnas sie opalac - taki fototyp. poczytaj sobie o solarce :D http://archiwum.wiz.pl/1997/97081700.asp

Gość prima aprilis bo się pomylisz
:P