madzialbn 0 Napisano Marzec 31, 2007 zaczał mi sie okres w sobote ubiegła wiec powinnam zaczac brac pigułki i wziełam 2 sztuki Cilestu (bo mi zostało bo kiedys przed przerwa go brałam) a potem dobierałam juz REGULONEM bo teraz takie pigułki przypisał mi ginekolog.Czy mogę być w ciązy czy mam zabezpieczenie?!Przed chwilka wspołzyłam !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialbn 0 Napisano Marzec 31, 2007 potrzymuje temat .moze cos nie prawidlowo wytlumaczylam.help!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Marzec 31, 2007 najpierw wspolzylas a potem sie pytasz czy masz sie martwic?? regulon jest duzo słabszy od cilestu i nie powinno sie robic takich kombinacji jednak wątpie żeby to miało jakikoliwek wpływ na Twoja antykoncpecje. co najwyżej na ewentulane skutki uboczne ...na samopoczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grubalola 0 Napisano Marzec 31, 2007 jak długo bierzesz pigułki? od tygodnia? nie wiem czy dobrze zrozumiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialbn 0 Napisano Marzec 31, 2007 Pigułki zaczełam brac w niedziele tj.25.03 i wziełam po 1 sztuce 25 i 26 Cilestu a potem zaczełam opakowanie Regulon tj.27.03 i biore go do teraz czyli do 31.03.to pierwsza paczka po długim czasie.bo musiałam wywołac teraz okres bo długo nie miałam przez luteine i zaczeły mi sie krwawienia 25.03. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Marzec 31, 2007 skoro nie miałas okresu to nie jajeczkowałaś czyli nie byłas płodna(bezposrednio przed braniem),potem zaczał Ci sie okres czyli dalej jestes niepłodna...potem łykasz dwie tabletki cilestu a następnie regulon czyli nie występuje owulacja. jak więc widać nie masz sie czego bać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzialbn 0 Napisano Marzec 31, 2007 nie które dziewczyny zaczynaja branie pigułek od 5 dnia cyklu czyli po okresie.Czy sa one w pełni zabezpieczone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Marzec 31, 2007 kiedy bierzesz pigułki od 5 dnia okresu radzi się aby przez nastepne 7 dni dodatkowo się zabezpieczac. dlatego że istnieje ryzyko wystąpienia owulacji pod koniec okresu(u kobiet z zaburzeniami cyklu lub krótkimi cyklami). dlatego 7 dni bo tyle mniej wiecej trwaja dni płodne. nie jest to jednak powiedziane że gdy zaczelas brać 5 dnia okresu i kochalas sie po 1 pigulce bylaś płdona. sa to skrajne przypadki które jednak trzeba brać pod uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach