Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..nastolatka..

O co chodzi że kremy na przebarwienia dają CHWILOWY efekt???

Polecane posty

Gość ..nastolatka..

Ja mam przebarwienia potrądzikowe. Nie blizny tylko przebarwienia. I wyczytałam tu gdzieś na kafeterii że kremy na przebarwienia rozjaśniają je ale tylko ja jakis czas.. Ja myślalam że jak już je rozjaśni to one 'znijaką'. Jak to wkońcy jest?! :( Proszę o odp!

Gość ..nastolatka..
Przepraszam za literówki :) Następnym razem przeczytam jeszcze raz he :) Proszę, niech ktoś odpowie...

Gość ..nastolatka..
Nikt nie odpowie??:(

Gość ..nastolatka...
Po co wogóle jest to forum :|

ale o jakich kremach mówisz ? typowych na blizny czy po prostu krem rozjaśniający na dzień do buźki.

Gość glosaria
moze nie chodzilo o kremy na przebarwienia, tylko ogolnie kremy rozjasniajace i rozswietlajace, ktore zawieraja drobinki miki? poszukaj tej opinii.

No właśnie... więc załozycielko topiku, nie oczekuj od takiegokremu, że usunie Ci on przebarwienia - może i troche rozjaśnić buzie, odświezyć ja i nadać jej jakiś ładny koloryt. Być może przy dłuższym stosowaniu takiego kremu sa jakieś efekty.

Gość chyba lato
to zalezy od tego, czy w tym kremie oprocz tej miki sa jakies skladniki pielegnujace skore. bo mika to tylko zlote drobinki, daje efekt na tej samej zasadzie co fluidy rozswietlajace. ale moze chodzi o cos innego?

Gość ..nastolatka..
Chodzi mi o krem typu Acne Derm

zna ktos jakisdobry krem do warzy aby ja odswiezyc ogolnie polepszyc taka ladniejsza zeby byla niech poda krem i cene :) z gory thx

Gość acnederm skinoren
acne-derm, skinoren to nie sa typowe kremy ale masci i mozna je kupic tylko w aptekach. takie kuracje usuwaja przebarwienia i niektore blizny (glebokie wymagaja interwencji dermatologa estetycznego i silniejszych kwasow albo lasera). usuwaja je na stale, ale jesli podczas ich stosowania i pozniej nim naskorek sie nie zregeneruje (bo te masci zluszczaja naskorek i odslaniaja nowy delikatny i bardzo wrazliwy) nie chroni sie go przed wplywem srodowiska zewn., tzn. nie uzywa wysokich stabilnych kremow z filtrem, to kiedy minie efekt rozjasnienia pojawia sie nowe przebarwienia. moga wyjsc nawet po jakims czasie. ogolnie - jesli sie nie chroni skory to problem przebarwien bedzie powracal. najwazniejsza jest profilaktyka. zwlaszcza dla tych, ktorzy maja sklonnosc do ich powstawania.