Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

filleczka

Od 1 kwietnia zaczynamy dietę! Kto się przyłączy?

Polecane posty

Od jutra zaczynam dietę: zero słodyczy zero fast foodów dużo wody mineralnej dużo ćwiczeć Moja wga to 51 kg przy wzroście 163 a wymiary to: talia 68 :( biodra 80:( Kto się przyłacza?

Gość Ha ha ha ha ha
dowcip na prima aprilis?

Gość nie chcę być niemiła
ale gdy czytam takie postanowienia to krew mi w żyłach buzuje. Dziewczyno, poczytaj najpierw o zdrowym odżywianiu, zrób badania czy nic ci nie dolega i czy taką "dietą" sobie nie zaszkodzisz!!!! itd. itd. - nie chce mi się pisać i wymądrzać. Po prostu pomyśl o swoim zdrowiu które naprawdę bardzo łatwo na stałe zrujnować.

Gość natalilia
nie no, nie wiem czy komukolwiek zaszkodzilo nie jedzenie fast fodowych smieci i slodyczy i cwiczenia ...:D

Gość Morticia00
raczej chodzi o wage 51 kg przy 163, teoretycznie na skraju niedowagi, ale ja ciebie rozumiem. sama mam 55/173 i niby niedowaga, ale cóż jeśli nogi mam jak filary! Do szczęscia wystarczą mi 2 kg, które baardzo trudno mi stracic. Ja się przyłączam do dietki, Filleczko odezwij sie, napisz swoje dokladne wyjsciowe wymiary, wiek i zobaczymy co da sie razem zdziałać:)

Gość serdac ortag
najpierw do psychiatry, potem ćwiczenia i wam starczy. 55kg przy 173cm wzrotu??? życzę miłej anoreksji wam obu!

Gość Lola22
ja sie przyłącze do Ciebie a jak komus nie pasi temat to wypad z baru pseudodietetycy.

Gość Morticia00
Witaj Lola22! A jak u Ciebie wzrost i waga wygląda i jakie masz cele napisz. Może ignorujmy różne nieprzebierające i - spójrzmy prawidzie w oczy - zazdrosne panie. Pozdrawiam!

Gość Lola22
Hej ja mam podobne wymiary jak Ty 170cm i waże 55-56 kg, zalezy od pory dnia:) Chce zrzucic z 5 kg, tyle mi wytarczy by byc happy.

Gość krokoddomu
Trzeba byc niezlym kretynem, aby zakladac watek o odchudzaniu majac niedowage.

Gość Lola22
Sam jesteś kretynem. Zajmij sie swoja wagą, zamiast wtrącac sie do czyjejs niedowagi...nie masz większych problemow? Poza tym czy prawo do odchudzania mają tylko grubasy?! Jezeli ktos ma np: ładną cere, to znaczy że nie powinnien o nią dbać, bo nie ma z nia problemów?

Gość zozolll
hej ja dzis zaczełam waga strtowa 66kg .Do świat ma pokazać 64 !!!

lo huderloki Ja mam 171 i 72kg w biodrach jakies 110cm a w talii 77-80 jakos tak nie pamietam juz 60kg to moja wymarzona waga taka mialam w liceum i taka by mi pasowala nie chcialabym wazyc 50kg przy moim wzroscie bo bym byla szkieletorem ale wiadomo ze kazdy ma inna budowe. ja juz walcze 2 tyg z herbatkami cidrexem i guarana ale nie potrafie przestac pic piwo i od tego robi mi sie wielki brzuchal.

Gość na diecie..
Ja dziś zaczełam, zawsze ważyłam max 69 kg a dziś się ważę a tutaj 74 kg!!!! Straszne!!! Mój cel to 57 kg, chociaż 60 kg jakbym ważyła to bym juz była baardzo szczęśliwa.

Filleczko, oszalałaś ? Na dodatek tak mało w biodrach !! Powinnaś przytyć i mieć chociaż 5 cm więcej w biodrach, co najmniej !!!!!!!!!! rany julek...

Dodam, że tak mało w biodrach to kurcze... zero kobiecości :o powariowałyście dziewczyny :):) Pozdrawiam

Gość Morticia00
ale właśnie Filleczka ma 80 cm w bioderkach i 68 w talii, jeśli popracuje nad talią to bedzie miała ładne kształty. Mi nie zależy na zbytniej ilości kg, ale na wyrzeźbieniu, moze minimalnym odchudzeniu nóg, cel to tylko -2 kg. męcze sie z tymi kg, schudlam juz 12 kg, a te 2 ani drgną.. powiało wiosną, jest motywacja:)

Gość Morticia00
kokosowa panno dołączaj sie, napisz ile ważysz, twój wzrost, reszta wymiarów i cel jaki chcesz osiagnąć. ja jeszcze nie podalam dokladnie: było: 91/68/102, 67 kg jest: 84/60/88, wzrost 173, 54-55 kg będzie: jeszcze tylko troszke:)