Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawalurka

CO ZROBIC??

Polecane posty

wczoraj ja i moj chlopak(jestesmy razem 1,5 roku znamy sie 10 lat) poszlismy na impreze w klubie,dodam iz byla to impreza organizowna przez jego znajomych.przez 4h spedzil przy mnie moze jakies 15 minut :( caly czas gadal z jakimis panienkami jak nie z jedna ta z druga a ja jak ta glupia stalam pod sciana:( ani razu nawet mnie nie przedstawil:( delikatnie upomnialam go stwierdzajac ze nie jest to dla mnie komfortowa sytuacja:( on jednak nic z tego sobie nie robil dodam ze byl niezle wciety:(:( majac dosc jego zachowania rzucilm ze idziemy do domu(mieszkamy razem)on na to ze ok:(pod samymi drzwiami od domu stwierdzil ze on wraca ze nie bedzie spelnial moich zachcianek odwrocil sie na piecie i poszedl:( nie odzyw sie do tej pory ja takze choc nie ukrywam ze sie martwie:(:( mam nadal sie nie odzywac??olac go??juz sama nie wiem:(:(:(:(

Nie nasz sie co oklamywac, twoj chlopak cie zlekceważyl... ja nigdy nie pozwolilabym sobie na takie traktowanie...On cie najwyrazniej \"olewa\" Dziewczyno, obudz się...To jest poniżajace traktowanie dziewczyny...Dlaczego nie wyszlas z tej imprezy wczesniej, kiedy on zabawial sie z innymi panienkami...Ten chlopak cie juz nie chce...Gdyby bylo inaczej nie zrobilby tobie takiej przykrosci, a jeszcze na dodatek ,wrocil na imprezę....to zachowanie jest juz wrecz skandaliczne....Takie jest moje zdanie...!!!

Gość Co zrobić
Olac go też :)

palant po pierwsze - powinien cie przedstawic nawet gdyby zostawil cie sama mialabys juz grunt do rozmowy z kims po drugie - skoro nikogo tam nie znalas nie powinien cie zostawiac na tak dlugo po trzecie - mogl cie odprowadzic uprzedzajac, ze wroci a nie pod domem robic sceny po czwarte - mieszkacie razem a go nie ma do 9rano? :/

heh nie zdziwie sie jak z kozystal z secu z jakas panienka jak juz poszlas....... oby nie ... ALE zawsze jakies jest! ! po 2 olal cie totalnie.. nie powinien na tak dlugo cie zostawiac..! ty podpierasz sciane a on dobrze sie bawi.. cos nie tak... jak masz gdzie sie wyprowadzic to zrob to mowie ci to CHAM , co bedzie potem??????

Gość Magdaleno
nie "powinnaś się wyprowadzić" tylko po pierwsze czyje jest mieszkanie ? jeśli twoje niech sam spada-wystaw mu walizki przed drzwi

Gość onananana
poczekaj az sie odezwie, Ty badz twarda i sie dzwon do niego pierwsza, musisz go nauczyc ze tak prawdziwy facet sie nie zachowuje.

Gość gosiennnnnka
o ja co za vcham co za debil!!!! mnie by szlag trafił,szanuj sie i go rzuc.tak to jest mieszkac z facetem bez zobowiazan.

Gość Facet po prostu..........
ciebie jawnie lekceważy, napewno mu na tobie nie zalezy to jasne jak slońce i czym predzej to do ciebie dotrze tym lepiej dla ciebie , bo na niego nie warto spojrzeć nawet tyłkiem :( Daj sobie z nim spokój, jezeli bedziesz takie traktowanie tolerować to współczuje tobie, a on i tak ciebie zostawi.

no moj moze nie z panienkami(chociaz z kolezankami tez mu sie zdarza) ale jakby nie patrzec dluuuuuuuuuugo go nie bylo przy stoliku z naszymi znajomymi :O

Gość a same sobie czasu
nie potraficie wypełnić? Facet musi wam nadskakiwać 24/7?

WROCIL WROCIL SPAL U RODZICOW:/przeprosil ale walizki ma za drzwiami teraz siedze i rycze:(