Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaaaaa

biegunka objawem zblizającego sie porodu??? ile czasu przed?

Polecane posty

Gość ciekawaaaaaaaaaa

no wlasnie jak to jest? kiedys gdzies o tym czytalam , ponoc organizm przygotowuje sie do porodu i sie oczyszcza , zauwazylyscie to moze u siebie?? a jak tak to ile czasu przed porodem? zacząl mi sie 39 tydzien i bardzo ladnie sie zalatwiam :P nawet po dwa, trzy razy dziennie , mimo ze jadlam orzeszki chipsy po ktorych zwykle mam zatwardzenie jak to bylo u was

Gość ciekawaaaaaaa
Przed wystąpieniem akcji porodowej może pojawić się u Ciebie biegunka. Będzie to naturalne dążenie organizmu do wypróżnienia przed porodem. Twój organizm może także w ten sposób uwalniać się od napięcia. Możesz wtedy odczuwać dreszcze i "roztrzęsienie". czyli wychodzi na to ze jest to prawda tylko nie napisali ile czasu przed porodem tak sie dzieje , dziewczyny jak to bylo u was????

Gość czarna_polewka
??????????

Gość upupupupupupuupupupupupu

biegunkę dostałam o 2 w nocy...o 4 rano pojechałam do szpitala a o 8 rano urodziłam...:):):):)

biegunka moze wystepowac nawet dwa dni przed porodem radze sie spakowac i siedziec w domu bo to juz tuz tuz zycze zdrowego bobaska powodzenia:)

Gość u mnie bylo tak
biegunka 13:00 nagle odejscie wod 23:00 0:00 w szpitalu 11:00 rano - witaj maluszku ;-)

a u mnie zaczela sie na tydzien przed porodem:) -tym pierwszym,bo przed drugim nie mialam wcale, i na dodatek urodzilam po terminie :P

Gość sanciaaaaaaaaa
ja ostra begunke zalapalam w 8 miesiacu, byla taka "mocna" ze schudlam 1,5 kg wtedy przed samym porodem tez mialam lekka biegunke, ale to bardziej ze strachu :-P moja kolezanka za to miala ostre wymioty+biedunka na sali porodowej ponoc normalna sprawa