Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka niewiedzaca

Do informatykow

Polecane posty

Gość taka niewiedzaca

mam pytanie-wylacza mi sie sam komputer czego to moze byc objaw?

Gość ja tez tak
mam z komputerem i też jestem ciekawa

Wyłączacz się pojawił, a pisze za \"n\" sekund nastapi zamkniecie systemu?

Gość taka niewiedzaca
nie pojawia sie zaden komunikat tylko komp od razu sie wylacza

Gość przegrzewa się

Gość przegrzewa się
Sebaa: pytasz się czy "wyłącza" oznacza wyłącza czy restuje? Jakie ty masz IQ?

Gość taka niewiedzaca
to wyglada tak: chodze po stronkach i nagle koniec wylaczenie samoistne zdarza sie to kilka razy w ciagu dnia,ale tylko jak z niego korzystam doadam ze jest prawie caly dzie n na chodzie czy to cos z biosem?

to raczej jakie Ty masz jak nie rozumiesz prostego pytania a komputer chces naprawic:P reset od wylaczenia rozni sie tym iz po wylaczeniu komputer sam sie wlacza.

plyta lub zasilacz lub spadki napiecia w instalacji elektrycznej sama raczej nie naprawisz-stawiam na plyte pewnei niedlugo padnie. jesli sie wylacza i nei uruchamia ponownei na pewno cos z plyta.

Gość przegrzewa się
Oj Sebaa, zamiast przyznać się że się wygłupiłeś to ty brniesz w zaparte. Dziewczyna napisała, że się wyłącza, co oznacza że się wyłącza, a nie resetuje. Po prostu nie umiesz zrozumieć prostej informacji.

potrafie ale czesto ktos pisze wylacza a ma na mysli resetowanie. poza tym to rzadkosc aby komputer sie wylaczal a nie resetowal.

a pytanie bylo skierowane do autorki a nie do Ciebie wiec rowneiz masz klopoty z czytaniem ze zrozumieniem:P

Jeśli się wyłącza i później nie można go uruchomić to poza problemem z płytą może być problem z zasilaczem,(jeśli to płyta to najczęściej się zawiesza i uruchamia że tak powiem do pewnego stopnia) a jeśli zasilacz to komp. nie reaguje w ogóle . ja radziłam bym oddać komputer do fachowca, bo ciężko jednoznacznie powiedzieć co się zepsuło po takim opisie

taka niewiedzaca wspolczuje :P ja tak mialam a potem to jz w czasie zalaczania sie windowsa sie zacinal cos z plyta musialam kupic nowy to wlasnie tez przez to ze na chodzie caly czas u mnie bylo tak samo a jelsi nei o to to mzoe cos na klawie sie przyciska czasem tak mam polacze jakeis klawisze a to jest na wylaczanie komputera

Gość taka niewiedzaca
dziekuje za wszystkie odpowiedzi-glownie sebie:) tylko po co ta dyskusja? przeciez ja prosilam tylko o odpowiedz seba,zmartwiles mnie ze to plyta,ta co mam byla kupiona nowa i ma z 1,5roku gwarancja juz pewnie nie obejmuje

Gość taka niewiedzaca
kurcze nie napisalam jak sie juz samoistnie wylaczy,to trzeba przytrzymac dluzej guzik wlaczajacy , wtedy zielona lampka gasnie i trzeba wlaczyc go jeszcze raz tak jakby byl problem z zalaczeniem

Gość taka niewiedzaca
oczywiscie moze to wiatrak? kurcze wkurza mnie to,bo cos robie a za chwilke lipka:( a potem jeszcze musze dlugo trzymac palucha aby zalaczyl

Gość eeeeeeeee tammmmmmmmmmmmmmmmmm
ja mialam to samo gdy wlaczalam okreslona wersje winampa wiec nie ma reguly :D

ja narazie proponuje podniesc klape i poodkurzac en caley brud bo tam sie gromadzi jak to nie pomoze to moze to jakis virus odezwij sie do mnie na gg to antyvirusa ci polece co mi tez polecili jak wymienialam kompa

Gość nie wiem może to wirusy
????