Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rose23

Kto po długim czasie samotności znalzl swoja druga połówke i w jaki sposó?

Polecane posty

Gość rose23

Interesuje mnie w jakis sposób poznałyście swoją miłość? Czy szukałyście, czy sama sie pojawiła? ;D Moze to mi da jakąś nadzieje i wskazówke ze kiedys z kims bede :)

Gość rose23
No tak ale czasem słysze o takich przypadkach ze ludzie gdzies tam sie poznaja przez przypadek... no niewiem w np, w sklepie :D i takich historii jestem ciekawa...

Gość samamajuzdoscbycsama22
Ja też jestem ciekawa takich historii. Wiosna przyszła, love is in the air, skoro nie jestem z nikim, to przynajmniej bym sobie przeczytała.... :)

Nie ma czegoś takiego jak druga połówka. To pic na wodę, fotomontaż. Są dwie samotne całości, które czasem mogą iść koło siebie. Bo nawet nie razem, niestety. :O

Gość rose23
Takatamsobie, co odrazu tak pesymistycznie ,ta "połowka" to taka przenośnia. W życiu można miec nawet kilka takich połówek

to będą zasłużone prórka:):P jak mądrze piszą to i ja chętnie przytakuję:) zgodność:)

nie nie korniki to takie brzydkie robaki i noski mają raczej w drewnie yy znaczy się ziemi niż w chmurach :P paw a fuuu - brzydal !! :D

kornisie to takie robaczki co słodko i szybko noskiem robią tunele i piszą w ten sposob kocham lub rysują serce w jabłku:P :)

a ja się oblizywałam na mysl o tym soczystym jabłku i z Kornisiem w srodku:P pychotka:P

Otóż to:) aż język swój zjadłeś:P a ja swój mam:P

fajny język masz komu go dasz:P lalalalala taki ładny język;)

Jak to nikt nie chce, chyba nie widzi:) bo ci ten ozorek oczka zasłania:P inne niech żałują, a co:P