Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia12347

od jutra south beach! kto ze mna?

Polecane posty

dziewczyny! od jutra wlczymy o swoje ciałko! serca w górę- kilogramy w dół:) wlaczymy dietą south beach! ktoś chce sie dolaczyc?:)

ja musze pohamować apetyt na słodycze, więc chętnie się przyłącze:)

Gość czarna_polewka
Od tygodnia studiuje te diete, ale jej rozpoczecie musi nabrac mocy ustawowej;):D

no to by było moje marzenie;) bo obecnie waże 70kg przy 170cm wzrostu, ale od jakiegoś czasu moja waga stoi, więc spróbuje z SB jak wcześniej:)

Gość kromka z salami pomidorem
Dolaczam sie! Waze 86 kg /tez/ ale mam tylko 164cm:O

na początku ważyłam 75 i zaczęłam SB..pomogło mi rozpocząć dietkę..potem pojechałam do męża Wawy na miesiąc i SB poległo:O, fakt, że nie schudłam rewelacyjnie, bo z 3 kilo w pierwszej fazie, ale dobre i to, bo teraz od dłuższego czasu męczę się z 70-tym kilogramem:(

Gość czarna_polewka
A mozna zakonczyc diete na pierwszej fazie? Ja nie chcialabym schudnac wiecej niz 3-4 kg.

SB to styl życia i powinno się ją stosować całe życie, ale każdy ma wybór:)

Gość cambridge lepiej
efekt murowany na dluggooo

Kasiu bardzo bym chciała, bo na początku czerwca przenoszę się do Warszawy na stałe i trzeba jakoś wyglądać w wielkim świecie:P zaczynam od jutra, bo dzisiaj nie ma szans, bo właśnie zaraz zmykam do pracy:O ale jutro z rańca przypomne sobie zasady i do dzieła:) teraz zmykam, bo jeszcze musze się przyszykować..miłego dnia i do jutra;):)

witajcie:) u mnie dieta south beach rozpoczeta śniadanie : 2 plasterki poldwicy i 3 jajka:) w szkole jako prezkaska: serek wiejski - 0,4% tl POZDRAWIAM I POWODZENIA!

Gość czarna dalia18
Ch ętnię się do was dołącze.Nie wiem dokładnie ile wążę,bo moja waga waha się między 58-60 kg,może to nie jest tragedia,ale jestem raczej drobna i przez te zbędne kg czuję się taka obtłuszczona.Dodam jeszcze że mam 167 cm.Moje marzenie(mam nadzieję że osiągalne aczkolwiek narazie trudno mi w to uwierzyć:()to 54 kg.W maju mam ważne wydarzenie-komunię mojej chrześnicy i bardzo mi zależy,aby dobrze wyglądać.Wiadomo-zdjęcia,rodzina...chce dobrze czuc się we własnej skórze. P.S.A czy na tej diecie w pierwsyzm etapie można jeść pieczywo chrupkie? Pozdrawiam gorąco :)

witam:) ja dzisiaj na śniadanko mam 2 jajka na twardo, paprykę czerwoną i serek wiejski:P w pierwszej fazie w ogóle nie ma pieczywa..w drugiej bodajże jest razowe

witam ja na obiaek 2 jajka + fasola szparagowa.. na świeta bede sie trzymac ostro:) nie ma zadnyh taryf ulgowych:D

ja postanowiłam z mamą, że zaczniemy SB po świętach, bo w tej dietce musi być ciągłość zwłaszcza na początku..także póki co zalążek SB bedzie, a później rozkwit dietki;)

Gość czarna dalia18
hmmm...wiecie co,ja mam tendencje do popadania w skrajności-albo obżeram się na maksa,nawet kiedy nie jestem głodna i nie mam zbytniej potrzeby,albo nie jem prawie nic.Wczoraj np zjadłam(nawet niecały)obiad w Green Way,o godzinie 15 i potem już nic nie jadłam.

dolaczam sie :) mam 171cm i jakies 70kg dokladnie nie wiem nie mam wagi w domu :P 110cm w biodrach i jakies 80cm w talii porazka, brzuch jak w 3 msc ciazy :P zakupy juz zrobione pierwsze dwa posilki zjedzone :) Pozdrawiam