Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polonka

mam 60 kg i 167cm, ile powinnam schudnac?

Polecane posty

Gość Saseczka
Zależy od budowy - jesli masz taką hujową jak ja to jakieś 8-10 kg

Gość polonka
budowe mam tzw "gruszka"

Gość Saseczka
Ale tu chodzi również o grubość kosci i procent kanki tłuszczowej jaką posiadasz..

Gość jakies 10 kg

Wcale nie powinnaś chudnąć, masz wagę proporcjonalną do wzrostu, na pewno jesteś zgrabniutką babeczką i nie zaprzątaj sobie głowy takimi pierdołami. Poćwicz ewentualnie, żeby ujędrnić ciałko i wystarczy. Pozdrawiam.

Gość studia studia
a podaj wymiary biust/talia/biodra/uda

Gość polonka
90-72-100 uda nie mam pojecia, ale dosyc masywne

Gość polonka
zgrabna raczej nie, ale jakis kolos rodyjski tez nie jestem :) ale czuje, ze powinnam troche zrzucic ;) dzieki za wypowiedzi

Gość Saseczka
przede wszystkim masz za duzo w talii , i troche w bioderkach...

Gość brak słów
do komentowania tego typu pytan, dzewczyno, chudnij dotąd az uznasz, ze wyglądasz ok, czy musisz od razu zakładać topik????

Gość Saseczka
no własnie!

Gość studia studia
hmm ja waze 67 przy 165 i mam w biuscie 93 w biodrach 102 a w talii 73 wiec nieiwele sie róznia moje wymiary od Twoich - ale mam bardzo masywne nogi - w obwodzie 60 cm mysle, ze zrzucanie wagi nic Ci nie da - zmikronizujesz sobie tylko biust tylko ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz cwiczenia na nózki (udka) widze to po soebie ze dieta nic nie daje

Gość polonka
podyskutowac juz nie mozna? chyba lepszy taki topik, niz "ile ma penis Twojego faceta podczas wzwodu" ;)

Gość powiem wprost
dupsko masz przeogromne do tego wzrostu, a wiem co mówię, bo sama mam 169cm wzrostu i w biodrach 89cm, a i tak mój tyłek do najmniejszych nie należy, ale to chyba przez fakt, że mam bardzo wyraźnie zaznaczoną talię (60-61cm) zdecydowanie powinnaś zrzucić minimum 10 cm z bioder i choć troszkę z talii no i będzie ok:)

Gość polonka
powiem wprost -a ile wazysz?

Gość powiem wprost
50-51kg

Gość Milen30
Kilogramy są nieważne. Znam dziewczyne co wazy 57 przy takim wzroscie i jest taką laską, a druga mniej waży o 5kg i jest normalna. Zrzuć w biodrach i z talii.

Gość powiem wprost
zagdzam się z przedmówczynią:) nieważne są kilogramy tylko centymerty:)

Gość polonka
macie jakies sprawdzone cwiczenia ?

Ja nie rozumiem tych rad o zrzucaniu kilogramow i centymetrow:(. Kazdy czlowiek ma inna budowe ciala i to co dobre dla jednego niekoniecznie musi byc dobre dla drugiego. Ja niedawno wazylam 51 kg przy wzroscie 164 cm i kazdy kto mnie widzial pytal, czy przypadkiem nie choruje. Kiedy dzisiaj ogladam zdjecia z tamtego okresu, jestem w szoku, ze tak okropnie wygladalam. Dzisiaj waze 57-58 i nigdy nie czulam sie lepiej:). Jeszcze nie spotkalam sie z opinia, ze powinnam cokolwiek gubic:)

Gość a ja mam 168 i waze 82 kg
jestem wielorybem i powinnam popelnic samobojstwo albo schudnąc 40 kg. wtedy bede seksi i nikt nie bedzie mowil ze musze sie odchudzac. pojebany swiat.

Gość powiem wprost
limonka-------> nie sądzę by autorka zakładając taki topik czuła się fantastycznie w swoim ciele:O

Powiem wprost---->Nie czuja sie tez dobrze w swoim ciele dziewczyny, ktore pisza, ze koniecznie musza zrzucic np. 5 kg, wazac 55, przy wzroscie 178 cm. Ja napisalam, to co napisalam, dlatego, ze kiedy inni pytali mnie, czy nie choruje, ja uwazalam, ze mam za duzo cm tu, czy tam i koniecznie chcialam jeszcze schudnac:(

Gość powiem wprost
no ja takich rad nikomu nie daję;)

Osobiscie uwazam, ze jezeli waga jest proporcjonalna do wzrostu, a my nadal nie jestesmy zadowolone z figury, idealnym rozwiazaniem jest kilkanascie minut cwiczen dziennie, a nie dieta:)

Gość powiem wprost
nikomu nie polecam diet:) tylko racjonalne odżywianie i dużo ruchu

Gość MAMKAANKA
Tak to juz jest. Jedni powiedzą ze wygląda sie ok a drudzy ze masz tu lub tam za duzo. Ja mam 168 cm i waze 59 kg ( wynik ostatniej dwumiesięcznej diety). Przed dieta wazyłam 65kg i wiem ze inni uwazali ze jest ok poniewaz jestem grubej budowy. Na dzien dzisiejszy słysze juz tylko ze za duzo schudłam i ze juz nie wygladam tak ładnie jak wczesniej. Ja osobiscie czuje sie ok bo w koncu moge kupic to co mi sie podoba. Jakies 3 lata temu z ledwoscia wchodziłam w rozmiar 42. Skutki dwuch ciąz praktycznie jedna po drugiej. Wazyłam wtedy 86 kg. To by było tyle ;) Pozdrawiam! ;)