Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniaczek123

Jak wygląda wasz sex?

Polecane posty

Gość placenta
moze najpierw napisz jak wyglada twoj ;) to inni sie ustosunkuje i moze wypowiedza na temat wlasnego ;)

Gość obecnie nie wygląda
;)

Gość violettt
bardzo dobzre:)

Gość łambaluga
PO rozwiń swą myśl ;)

Siedzę w areszcie i jakoś nie mam chętnych do akcji. Wcześniej wyglądał super - rozkładała nogi przede mną prawie każda poznana 20-25 letnia kobieta.. pozdr :P

Gość ofeboewjvew
boskooo :D zaczyna sie niepozornie.. drobne pocalunki... rozbieranie... masazyk oliwka... Mmmmhhhmmmm minetka lodzik :D a potem on wchodzi we mnie... , na ogół "stosujemy" 3 pozycje podczas jednego stosunku :D i przez Was mi sie zachchialo bzykac

lambaluga - nie ma jakichś ustalonych schematów np. rano - świtaniec - cieply,bez odkrywania sie jeszcze,\"ma łyżeczkę\' pora obiadowa - soczysty jak sałatka ze swoerzych porów,marchewki z dotakiem cukru i smietanki pod wieczór - słodki jak deser np.pudding nocą - dlugi jak obiad na dworze królewskim :D

Gość lalkajaksięmasz
Oj Simon przestań, znam taką co rozkładała przed tobą, ma 30, i wcale to nie jest śmieszne. Na szczęście jej nie zaraziłeś, a przez ciebie bada się co jakiś czas. Kurde ludzie, jak byście znali te relacje z 1 reki, to by wam nie było do śmiechu. Spotykasz się z kimś przez kilka lat a tu taki numer. A potem strach i panika.

Gość łambaluga
czysta poezja :D