Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duma i uprzedzenie

owłosiony brzuszek

Polecane posty

Gość ale niestety
ufarbować można,a le trzeba uważać zeby nie za długo trzymać! zawsze to taniej niż rozjaśniacz z sally hansen...

Gość dfgfdg
ale rezultat jest widoczny??? w postaci jasniutkich wloskow????

Gość ale niestety
myśle,że tak jak trozjaśnia włosy na głowie to da sobie rade z cieńszymi... ja używałam tylko rozjaśniacza sally hansen,

Gość w deszczowy szary
Ten z Joanny działa bardzo dobrze, ale trzeba go krócej trzymać niż jest napisane na opakowaniu. U mnie zadziałał po ok 5-10 minutach - ale używałam do twarzy.

Gość w deszczowy szary
Aha, nie wiem czy rozjaśnia opaloną skórę, bo jestem blada i się nie opalam.

Gość dfgfdg
do twarzy tez sie sprawdzil??? super! napisz wiecej szczegolow,plisss

Gość dfgfdg
tez jestem bladzioch, co bardziej uwydatnia - wiadomo co!!! wydaje mi sie , ze takie rozwiazanie jest chyba najlepsze...nie jest po nim gorzej i nic nie wrasta itp.

Gość dfgfdg
mam zamiar jeszcze wysmarowac tym rece i w koncu mam nadzieje ze pozbede sie tego wstretnego kompleksu i tych niechcianych kudlow...

Gość w deszczowy szary
Kupiłam ten rozjaśniacz http://www.joanna.pl/produkty/naturiablond/rozj.asp (trochę trudno go dostać, np w rosssmanie nie ma). Ja kupiłam w carrefour, kosztował grosze, mniej niż 5 zł. Nie mam wrażliwej cery, ale czytałam gdzieś tu na kafe, że jedną dziewczynę uczulił ten rozjaśniacz. Ja sobie zrobiłam taki test - rozjaśniłam trochę włosków na ręce i poczekałam 2 dni. Potem użyłam rozjaśniacza na twarzy. Efekt - taki jak po rozjasniaczu sally hansen. Tyle że cena o niebo niższa. A, no i trzeba uważać z tym czasem, bo na ulotce piszą że ok 20 min. Wiadomo, że trzeba to zmodyfikować - trzymamy to przecież bezpośrednio na skórze, nie na włosach;)

Gość w deszczowy szary
Ale włoski odrastają ciemne po jakimś czasie, więc trzeba oczywiście powtarzać "zabieg".

Gość dfgfdg
w deszczowy szary------bardzo Ci dziekuje, chyba zrobie tak samo jak ty! rozjasniacz juz kupilam:) tylko mam jeszcze pytanie, czy wloski jak odrastaja (chodzi mi o tą I-wszą fazę, jak juz je potraktuję tym rozjaśniaczem) to bardzo mocno rzuca sie to w oczy???

Gość ja polecam
wode utlenioną;)

Gość agcata
a ja polecam zwykly niebieski proszek do rozjasniania wlosow + 12% woda utleniona w kremie. 20 min i roblem z glowy :-) i nie ma zadnych podraznien jak co niektorzy sugeruja(przynajmniej ja nie mialam a mam wrazliwa skore)

Gość ja polecam
jaki niebieski proszek?

Gość agcata
taki co sie uzywa w salonach fryzjerskich do rozjasniania wlosow. ja mam taki z joanny

Gość ja polecam
aha taki rozjaśniacz w pudełku?

Gość a gdzie
mozna kupić taka wode utleniona w kremie 12%?

Gość agcata
ja to wszystko kupilam od mojej kolezanki fryzjerki. mysle ze w sklepach tez te produkty powinny byc a jak nie to wystarczy uzyc normalnego rozjasniacza ktory mozna kupic w sklepach kosmetycznych. zaluje ze tak pozno wpadlam na pomysl ze mozna "ukryc" w ten sposob wloski. naprawde nic nie widac i pozbylam sie wkoncu kompleksu! :-D

Gość w deszczowy szary
dfgdg -teraz to ja im nie daję odrosnąć, jak zaczynają być widocznie te ciemne, to traktuję je wybielaczem. Kiedyś, jak przestałam używać wybielacza Sally Hansen, to jednak troszczkę było widać jak one odrastały. Ale nie jest to jakoś strasznie widoczne. Ja mam po prostu raczej grube i ciemne te włoski. Ten rozjaśniacz do pasemek Joanny to właśnie jest utleniacz w kremie 12% (może to właśnie ta woda utleniona?) i niebieski proszek. Pzdr

Gość zadaowolona
Słuchajcie ja np tez mam owlosiony brzuch, plecy rece a nawet biust i sprobowalam rozjasniacza sally hansen ok. 40zł i naaaprawde! naprawde sie oplaca uzyc czegosc w tym stylu, nie probowalam jeszcze joanny ale zamierzam. Kompleksy znikają, włoski są naprawde niezauwazalne i nawet jak odrastają to nie rzuca sie to az tak strasznie w oczy uwierzcie. a jezeli chodzi o to ze macie troszke jasniejszą skore po zabieguto zobaczcie jakie macie ciemne te wloski na skorze i to one pociemniaja dodatkowo waszą karnacje wiec jak robia sie jasne to automatycznie rozjasnia wam sie tez skora:) pozdrawiam i zycze powodzenia:)

Gość jebak kretynek
wszystkie was jebałem

Gość cajka
No ale tu najlepiej sprawdzają się plastry z woskiem, bo w każdej chwili można zaprzestać

Gość ojej ja tez mam
ale nie sadzilam, ze to jest problem!! Ogolnie jestem dosc mocno owlosiona niestety. Ale jakbym miala jeszcze brzucj golic... Przeciez to nie jest na calym brzucu tylko tak pod pepkiem taki pasek. A Wy jak macie? To naprawde wg was az tak obrzydliwe jest? :(

Gość pomaranczowa pomarancza
ja na razie załatwiam włosy na brzuchu woskiem, ale niedługo mam zamiar iść do ginekologa i zrobić sobie badania hormonalne. ten rozjaśniacz jest skuteczny? i co ile trzeba powtarzać zabieg?

Gość gość
No ja mam tak samo mam takie ciemne włoski na brzuchu. Więc nie jesteś sama