Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34-latka

Rocznik 1973 - POWSTAŃ -wspominamy!!!!

Polecane posty

Gość 34-latka

Co najbardziej utkwiło Wam w pamięci z lat dzieciństwa, podstawówki, szkoły ponadpodstawowej? Pamiętacie, ciuchy, fryzury,klimaty, muzykę, tamtych lat, teksty??? Proszę piszcie!!!!!

Gość Ewa73
Ja pamietam że na Studniówke musiałam iśc na biało-granatowo, zabawa była w sali gimnastycznej, musiałam uczesać włosy bo fryzure miałam na The Cure, a na 18-tki dawało sie wtedy pluszaki! To były czasy!

73 to chyba wymarły gatunek, bo duzo to tu nas nie ma! Ale i ja sie wpiszę. Ja pamiętam z dzieciństwa Michałki Pankracego, a z lat liceum spodnie \"piramidy\" i szał na Depeche Mode. A faceci, żeby wyglądąć modnie musieli nosić swetry upchane w spodnie... i białe skarpetki do czarnych butów!!!! Tragedia, ale wtedy było stylowo, co?

A 72 może być ;). mnie te czasy kojarzą sie z muzyką Wham, Modern Talking, Aha (Morten Harket moja miłosć), z trwałą na włosach, makijażem rózowo błękitnym, leginsami (dziś wróciły)....no i w ogóle cudowne wspomnienia :) Pozdrawiam

Gość 34-latka
Może być 72! Zapraszam! A pamiętacie te kurtki i ciuchy w rażąco różowych i seledynowych kolorach?!!!!

Tak WHAM! G.M. był moja pierwszą \"wielką\" Miłością!!!! Całe biurko miałam oblepione Jego zdjęciami :o)))) A pamiętacie Świat Młodych i Razem? Sa jeszcze te gazety? Chyba nie co?...

Gość Morten
Nosiłem te cholerne swetry w cholernych spodniach, cholernie było niewygodnie:o)

Gość Greczynka
'75, zgłaszam się. Pamiętam Limahla....

Gość 34-latka
LIMAHL!!!!!! Bardzo szokujaca fryzura jak na tamte czasy. Ja akurat preferowalam jak Polka - WHAM! A pamietacie polskich wykonawców? To w tamtych czasach wyłoniło sie tyle zespołów dzis kultowych - Lady Pank, Perfect, Lombard, Maanam!!!!!

Gość gandiowa73
powspominamy??

Gość chyba 37-latka
:P