Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc blondynka

z ciemnych na blond

Polecane posty

Ja przecież też mówię, żeby rozjaśniać tylko u fryzjera. Nigdy w domu. Dokładnie o to mi chodziło.

Gość DO Nusieńki
no właśnie, nigdy nie robiłaś Palette dlatego nie ma problemu by włosy rozjaśnić czy przyciemnić a idź do jakiegoś fryzjera i powiedz, że farbowałas Palette i poproś by zrobił z Ciebie blondynkę; żaden fryzjer, który się ceni nie podejmie się tego, bo wie czym to grozi dla włosów

Gość chce byc blondynka
DO NUsienki 9pomarańczowej) coraz bardziej się boję.... :-O bo używałam tego gówna, myślisz, że jak z pół roku temu to też nici z blondu?

A gdzie się płaci 220/250? Ja daję 120 w studiu Trendy, są naprawdę świetni, a wydaje mi się, że firma powinna mieć takie same ceny w całej Polsce. Czy nie? A może u mnie jest wyjątkowo dobra fryzjerka-kolorystka, a gdzie indziej są marni?

Gość DO Nusieńki
możesz próbować, ale miej świadomość tego, że cholernie zniszczysz włosy:O ja jednak radzę odczekać, bo zniszczone blond włosy to chyba najbardziej żałosny i opłakany widok, a jak jeszcze kolor wyjdzie jak żółtko to już w ogóle porażka:O długie masz włosy?

Gość chce byc blondynka
Anusia, nei znam tej firmy, ale chętnie poznam ja 250 zapłaciłam w salonie Laurenta w Warszawie, a to 220 też w czymś podobnym, tylko nazwy nie pamiętam teraz

Gość chce byc blondynka
oto chodzi, że nie chce spalonego żółtka 😭 może się jednak uda? włosy mam do ramion jak wyjdzie kicz, to najwyżej zetnę i urafbuję na brąz zamierzam też zainwestować we fryzjerska odżywkę jakś dobrą pójdę z torbami ale tak mi się chce tego blondu przymierzałam perukę blond i tak się dobrze czułam w takich włosqach....

Gość chce byc blondynka
podobno Gabriela Kownacka jest farbowaną blondynką, moim zdaniem bardzo jej ten blond zawsze pasował

wysyla sie.. 2 zdjecia w blondzie po tym jak bylam ciemna czekolada(czyli prawie czarna)

ja mam wlosy za ramiona-tak srednie- uzywam maseczki loreal ale z salonu fryzjerskiego-rewelacja

Gość DO Nusieńki
Joanna Brodzik też jest farbowaną blondynką, a naturalne włosy ma bardzo ciemne to akurat nie ma nic do rzeczy, bo jak widać - MOZNA:) chodzi o to, że Ty farbowałaś włosy najgorszą z możliwych farb (Palette), które całkowicie pozbawiają włosa naturalnego pigmentu i wżera się tak we włosy, że nawet jak położysz inną farbę (innej firmy) to ta zejdzie, a na wierzch za jakiś czas znowu wyjdzie Palette:O dlatego tak ciężko jest zdjąć kolor Palette

Kurczę... wygląda na to, że rzeczywiście TrendyHairFashion nie mają salonu w Warszawie. :o A byłam przekonana że to większa firma - u nas są 4. Wygooglałam, że są jeszcze w Krakowie, Szczecinie, Poznaniu... Jak dobrze się czułaś w blond peruce, to farbuj :)

Gość chce byc blondynka
rozumiem, że popełniłam blond życia z tą Palette :-( no ale trudno, zaryzykuję co do Brodzik, wiem, że jest farbowana, ale mi jej blond się nie podoba i własnie mam wrażenie, że do jej karnacji południowej lepiej pasował ten ciemny, no ale rozumiem ją, że próbowała z blondem, ten kolor ma jakąś magię Nusienka, jeszcze nie ma...czekam niecierpliwie!

Gość chce byc blondynka
dzięki za zdjątka - super wygladasz!!!

Gość chce byc blondynka
Anusia, dzięki za popracie :-)

Gość DO Nusieńki
oby udało Ci się:)

Serio, właśnie miałam Ci poradzić przymierzanie peruki, to najlepszy sprawdzian :) A jeśli ta Palette jest taka żrąca :o to może sprawdziłaby się krótka blond fryzurka? Coś jak Meg Ryan ;) i później coraz dłuższa..

dzieki ;) takze rob tak: idziesz do fryzjera-dobry jest Bevery Hills-ale drogi, ale moze znajdziesz cos tanszego, potem prosisz po pasemka w stylu balejage czyli tak zeby ci posiatkowala co pol cm pasma rozjasciaczem-stopien 9 jak chcesz tak jak ja

A u fryzjera, jeśli nie robisz pasemek tylko całe włosy, to nie ma albo-farba-albo-rozjaśniacz, tylko najpierw ci rozjaśniają, a na te rozjaśnione, żółtawe włosy nakładają farbę - taką, jaki odcień sobie wybierzesz. I dopiero po farbie są ładne. Jeśli mogę coś doradzić, to super wygląda blond z lekkim odcieniem fioletu. Kiedy mi to fryzjerka zaproponowała, byłam przerażona - jak to brzmi... 😭 ale kolor jest piękny, cudowny. Bo fiolet w palecie kolorystycznej jest mieszaniną niebieskiego i czerwieni, czyli - przeciwieństwem żółtego. :)

Gość chce byc blondynka
dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie porady 😘

Gość Paulisssia
no i ten..nie jestes pierwsza, a wogole to czemu nie poszukasz wątkow o odbarwianiu tylko zakladasz nowy wątek skoro jest juz ich cala masa????? hę??

Gość chce byc blondynka
Paulisia, nei czepiaj się, dobrze nie podoba Ci się, nie pisz a jak widzisz, nie mam pomysłu, żeby się samej dekoloryzować zaintrygowałyście mnie tym fioletem

Gość Paulisssia
[ smiech na sali ] ..ja Ci podalam topic na ktorym lala sama zrobila to co ty chcesz zrobic teraz a tez farbowala Paletą , i dodatkowo byla w znacznie gorszej sytuacji.Nie podalam linka zlosliwie tylko ZEBY CI POMOC kuzwa. wiec sie nie zachowuj jak jakas plastikowa gwiazdeczka , ktora potrzebuje osobnego topicu zalozonego przez siebie ,zeby sie uzalac nad soba i swoimi wlosam!! Zenujace, ze takie panny jak Ty nie potrafia oprzec sie na doswiadczeniach innych osob, a jeszcze fuczą ze ktos smie wogole cokolwiek powiedziec na temat. Zycze spalenia wlosow.

Gość Paulisssia
"a jak widzisz, nie mam pomysłu, żeby się samej dekoloryzować" ..i Googli chyba tez nie potrafisz uzywac :D

chyba dawno nikt ci ryjka nie obił? paulisiia? buhahah narazie to ty tu wpadasz i robisz afere..poszukaj sobie inna stronke

Gość Paulisssia
Widze ze kolko wzajemnej adoracji. Nie wiem gdzie ty widzisz afere ;D

Gość chce byc blondynka
droga Paulinko nie wnikam, co Cię tam boli w środku i czemu kipisz jadem, nie mój problem, natomiast z życzliwości radzę Ci, zrób cos z tą agresję, to przykro czytać nie interesuje mnie odbarwianie włosów a topik mam sobie prawo zakładać, żeby porozmawiać z dziewczynami o ich konkretnych doświadczeniach, nie trzeba być do tego żadną gwiazda masz jakieś komppleksy? wiedza z googli to jedno, a bezpośrednia rozmowa + zdjęcia od innych forumowiczek to inna sprawa więc prośbba: daj sobie spokój i udzielaj się tam, gdzie Ci ciśnienienia mneij rośnie szkoda zdrowia, królewno