Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pliiszalamana

pomozcie dziewczyny biore tabletki i nie dostalam okresu heeelp

Polecane posty

Gość pliiszalamana

a wiec miesiac temu bralam antybiotyk okres dostalam normalnie potem bralam tylko globulke dopochwowa gybnoxin bodajze i 1 flumycon ktore nie maja podobno zadnego zwiazku z dzialaniem na anty i nie dostalam okresuu bozzze zawsze w niedziele punktualnie od dwoch lat po tych tabletkach mialam strasznie dziwne uplawy czy przyjecie ich moze miec zwiazek szaleje pomizcie mi:(

Gość pliiszalamana
???

Gość pliiszalamana
mam 21 lat nie myslcie sobie ze jestem gowniara ale sytuacja mnie przerosla :(

Gość pliiszalamana
:(

Gość pliiszalamana
nikogo tu nie ma?? :(

Gość pliiszalamana
wejdzcie prosze ja sie tu zaraz zalamie :(

Gość jjjjjjjjja
widocznie nikt nie wie...skoncz juz

Gość jdwhkuew
ja nie wiem ale tezjestem w podobnej syt ;/

Gość jdwhkuew
po to jest tem topik a dziewczynba sie denerwuje ;/

Gość Moniska1976
Chyba Cię rozumiem. Kiedys jak brałam tabletki też tak miałam. Zawsze było punktualnie jak w zegarku.A potem przez kilka miesięcy okres spóżniał się o jeden dzień, potem o 2 dni, potem o 3 i tak już zostało.Nie mam pojęcia czym to było spowodowane ale to nigdy nie była ciąża. Będzie dobrze, nie martw się:)

Gość pliiszalamana
Monisko dzieki za odzew :) bardzo sie martwie nie ma szans na zasniecie nie wiem czemu tak sie dzieje :( boje sie ze moze jednak przez ten flumycon choc na ulotce pisze ze nie ma on wplywu :( chce miec dzieci ale nie teraz po to sie zabezpieczam zaufalam juz temu microgynowi a tu psikus ;/ kuuurcze od tyg mam bole choc nigdy nie mialam :(

Gość Moniska1976
Skoro tak jest na ulotce napisane to myślę, że możesz spać spokojnie, albo chociaż spróbować zasnąć. A teraz to pewnie jeszcze Twoje nerwy powodują całe opóźnienie i kółko się zamyka. Spróbuj się wyluzować. Wiem jakie to trudne bo sama nie raz przez to przechodziłam, ale może Ci się uda...

Gość pliiszalamana
dziekuje :* to jest 4 dzien przerwy tym bardziej sie martwie boje sie ze jestem tym 1% :( ojejeu dziekuje bardzo za rade

Gość Moniska1976
No to jeszcze na pocieszenie Ci dodam że zajrzałam do swoich starych kalendarzyków i było i tak, że okres dostawałam pod koniec tej 7 dniowej przerwy a nawet dzień lub 2 dni później:) Ech niezbadane są nasze organizmy. Pozdrawiam ciepło i myśl pozytywnie!:)

Gość pliiszalamana
dziekuje Ci bardzo naprawde... pojde spac wypilam piwko na rozluznienie emocji ;/ pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje

Gość skjhgfhgdvb
ej nie martw sie ja zawsze od 2 lat dostawałam w piatki aż pewnego dnia zamiast w piątek dostałam w niedziele ..boze ale byłam przerazona..

Gość pliiszalamana
up nie wiem co robic heeelo :( nadal nic

Gość po pierwsze to wiadomo
e antybiotyki osłabiają działanie pigułek, więc jesli nie zabezpieczałaś się dodatkowo, to ciąża murowana upławy mogą być też od antybiotyków, ja zawsze po antybiotykach dostaję jakichś zapaleń

Gość po pierwsze to wiadomo
* że :o

Gość Ryonald
Hej, nie martw sie... okres przy tabletkach, nawet ten bardzo bardzo regularny moze sie przesunac. Glowa do gory i czekaj grzecznie. Wszystko bedzie dobrze. Tym bardziej ze na ulotce bylo wyraznie napisane ze nie ma to wplywu na antykoncepcje. Papat

Gość kinga22
fakt okre przy tabletkach jest zawsze w ten sam dzien ale nieshizuj jak miałas duzo stresów i wogóle antybiotyk to przyjdzie póżniej tym bardziej ze ma sie na niego 7 dni ja tez nie zawsze miałm w tym samym dniu a tabletki zazywam 3 lata badz dobrej mysli pa