Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamam

WOZEK BOLDER IMPLASTU

Polecane posty

Gość jamajka007
Ponieważ dużo się naszukałam wózka dla mojej córeczki nieco ponad rok temu, a nie znalazłam żadnej informacji, która DZIŚ - po roku użytkowania wózka Implast Bolder 3 jest dla mnie problemem chciałam zwrócić uwagę przyszłych mam na długość oparcia w spacerówce. Moja córeczka ma obecnie 1 rok i 3 miesiące, ubranka kupujemy na 86 cm. i jest problem bo zaczyna jej wystawać główka ponad oparcie. W innych wózkach np. Mutsy oparcie jest znacznie dłuższe (sprawdziłam na placu zabaw ;) a dzieciaczki jeżdżą w tym wózku jeszcze w drugim roku życia. Zobaczymy co z nami będzie, może teraz będą rosły tylko nóżki ;) Poza tym wózek jest super, aż szkoda się z nim rozstawać. Mieszkam w bloku, codziennie zjeżdżam nim po schodach (nie znoszę - nie ma takiej potrzeby), amortyzatorów w wózku nie widziałam lepszych. Trójkołowiec jest trochę wywrotny, np. przy podjazdach na wyższy krawężnik lub co dziś zauważyłam przy obrocie o 180 st. (z obciążeniem kosza zakupami i dzieciaczkiem). Ale tapicerka boldera trzyma się rewelacyjnie. Widziałam Mutsy i Volanty dużo bardziej zniszczone (nie wiadomo czy to kwestia użytkowania czy jakości tapicerki) Miałam też problem z dopasowaniem parasolki do wózka (nie oryginalnej), bo zazwyczaj nie są one przystosowane do grubych ram jakie ma ten model. jeszcze jedna kwestia mi się nasuwa: pałąk ciężko i nieporęcznie się wyjmuje. To wg. mnie wszystkie minusy tego wózka. Z tego co zdążyłam się już przekonać nie ma wózków idealnych, ale Implast Bolder jest naprawdę fajny i świetnie nam służył i nadal służy (zobaczymy tylko na jak długo)