Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska.........

jaki srodek antykoncepcyjny? itd itd- pomozcie

Polecane posty

Gość ciekawska.........

mam 20lat i chcialabym rozpoczac wspolzycie. jakie srodki antykoncepcyjne sa najskuteczniejsze i najmniej szkodliwe dla organizmu? jakie badania musi przeprowadzic ginekolog by wypisac recepte na tabletki?

Hej! Jesli nie masz stalego partnera to polecalabym prezerwatywe... jesli taki jest to mozna zastanowic sie nad tabletkami anty... to tak moim skromnym zdaniem oczywiscie :) a co do badań to ogolne badanie ginekologiczne, rozmowa, moze tez dać Ci skierowanie na podstawowe badania typu morfologia, mocz itp.

Gość Ryonald
Najmniej szkodliwa i najlepiej dzialajaca jest szklanka wody zamiast :) ale tak na powaznie to nie baw sie w gumki. Jak cos nie wypaki to pozniej musisz latac po lekarzach i kupowac postinor co jest b. szkodliwe. Tabletki sa fajne, wygodne i pewne. Moja dziewczyna lyka Yasmine i jest z nich zadowolona. Kosztuja 40 zl. ale to chyba obecnie najpewniejsze tabletki a przy tym nie powoduja zatrzymywania wody w organizmie co tez jest fajne. Trzymaj sie i udanego wyboru zycze :) Ja stawiam na tabletki. Ciekawe jak reszta :)

Gość tylko i wyłącznie pigułki
przy odpowiednim stosowaniu dają wysoką skuteczność