Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna-anka

kupno wibratora

Polecane posty

Gość czarna-anka

jestem mezatka od prawie 2 lat, 5 lat razem...moj maz ma problemy z potencja a ja kocham sex...czy uraze go kupujac sobie wbrator? potrzebuje jakos rozladowac napiecie a on mi tego nie daje...co robic?

Gość koesławka
rozwiedź się.

Gość placenta
ja poszlam razem z moim chlopakiem i kupilismy. Nie dlatego, ze ona ma jakis problem, ale dlatego, ze chcielismy jakos sobie urozmaicic noce i dnie ;) Mysle ze sie nie obrazi Twoj mezulek, tylko z nim porozmawiaj i nie daj mu odczuc, ze to przez jego problemy :)

Gość czarna-anka
koeslawka: to nie takie proste.... wiem ze lepszy wibrator niz kochanek, ale.........

Gość koesławka
proste, proste, tylko trzeba zacząć. Całe życie będziesz się po kątach z wibratorem kryć? Wcześniej czy później Twój facet wpadnie w alkoholizm, albo wściekłą zazdrość z powodu swoich frustracji i niemocy i życie Ci zatruje i choćbyś mu nie wiem jak przysięgała, że Ty tylko z wibratorem - on będzie wiedział lepiej.

Gość Niech cie zadowala
jezykiem ... Jaki problem ?

Gość a czy te problemy
to nieuleczalne? Nie wiem czy on nie poczuje się urażony, że to aluzja do jego problemów. Nie lepiej porozmawiać i spróbować wyleczyć te problemy (nie piszesz dokładnie jakie to problemy)? Wymienisz go na wibrator to on całkiem wysiądzie.

Gość Eeerrr
Wydaje mi sie, ze go urazisz, bo jednak inaczej kupic wibrator do wspolnych zabaw, kiedy facet tez moze z tego czerpac przyjemnosc, a inaczej kiedy kupujesz go tylko w celu zaspokojenia siebie, bo facet tego nie robi. Choc jest jeszcze trzecie wyjscie - moze facet widzac Ciebie bawiaca sie ama ze soba dostanie jakiegos kopa! :) nie wiem czym impotencja jest spowodowana tak, ze trudno sie wypowiadac, czy to w jego glowie, czy przemeczenie, wiek, nuda i rutyna w lozku, czy jakies problemy zxdrowotne? Jesli normalnie nie jestes zbyt otwarta na nowosci w lozku, to bawienie sie przed nim wibratorem nie wyjdzie naturalnie i bedzie wiedzial co jest grane, a jesli lubisz eksperymentowac, to zapewne mu sie spodoba jako kolejne urozmaicenie. Trudno cos doradzic, bo nie znamy szczegolow problemu.