Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitenkys

opalanie natryskowe - air brush -proszę o wszelkie info na ten temat

Polecane posty

Gość gitenkys

Wiem już co nie co na ten temat. Tzn .że efekt jest na krótko, że moga być smugi (ciekawe czy po porządnym peelingu moga się pojawić??). Wiem, że to pigment i napewno bezpieczniejsze niż słońce, o solarium nie wspomnę. Chodzi mi o wszlekie rady. Np kiedy pójść jeżeli opalenizna ma byc najpiekniejsza w sobotę po południu? Jak dbać o skórę przed i po?? ile nie wolno brac prysznica? Jak to działa ze zwykłymi kosmetykami typu balsam, oliwka, krem, antyperpirant deodorant z alkoholem: można tego użyć przed opalaniem bezpośrednio czy najlepiej czysta skóra tylko po peelingu?? Jak to jest z odcieniem?? Mam jasna skórę i nie chcę być mulatką ;-) tylko mieć złoto-orzechowy odcień. Czy ten pigment produkuja np różne firmy i z któreś jest najlpeszy? Piszcie o wszystkim co tylko wiecie.. Prosze pięknie :)

Gość chce byc blondynka
ja czytałam, że przed samym seansem trezba zrobić porządny peeling i niczym się nie mazać potem, powiedzą Ci po jakim czasie, można wziąc prysznic i położyć balsam - skórę pielęgnuje się normalnie piszą, żeby wziąć ze sobą ciemne i luźne ubranie na wyjście jeśli chcesz mieć efekt ma sobotę, proponowałabym zrobić to np. w środę, jak coś nie wyjdzie, możesz zdrapać itp. to podobno utrzymuje się koło tygodnia, dwóch nie próbowałam, ale też się przymierzam jest podobno wersja dla jasnej karnacji

Gość efefrefr
ja dowiadywalam sie jak ta sprawa wyglada we wroclawiu. Otoz sam zabiego to koszt ok 100zl. Najpierw rozbia ci piling calego ciala. Zostajesz w samych majtkach lub nago i pozniej to opalaja ci takim sprejem jakby.

Gość kasiulka11
Ja z opalania natryskowego korzystam zawsze przed większym wyjściem i jestem bardzo zadowolona, no więc tak dzień przed opalaniem robisz porządny pilling całego ciała i depilację, żeby już nic nie robić po opalaniu z tych rzeczy. Ja jeśli mam np. wyjście wieczorem w sobote to opalam się do południa w piątek nie radze opalać się na trzy bądz cztery dni przed wyjściem. Nie wolno brać prysznica przez co najmniej 8 godzin po natrysku samoopalającym. Na samo opalanie ja osobiście ubieram sie w bikini, niektóre dziewczyny stają tylko w majtkach. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania odpowiem. Aha u mnie ten zabieg kosztuje 60 zł.

Gość gitenkys
dziewczyny dzieki za wszelkie rady... a jak to wygląda konkretnie?? bo nie wyobrażam sobie...