Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie stalo..................

BÓL LEWEGO JAJNIKA!!POMOZCIE

Polecane posty

a wiec miesiaczke mialam 2 tyg temu.Tydz po rozpoczeciu tamtej miesiaczki zaczal mnie bolec lewy jajnik dosc mocno i boli mnie do dzis juz ok 1o dni dzis przypada 16 dzien yklu , a mnie jajnik boli jesxzcze bardzie i mam taki brzuch troche spuchniety.co to moze byc?? zazwyczaj jajniki mnie bola w polowie cyklu ale to jest 1, 2 dni, a nie juz 11 dni.Czy tak moz czasami byc??pomozcie

Gość możliwe że masz
torbiela natychmiast biegnij do gina i zrób usg!!!!

Gość możliwe że masz
to nie musi być groźne ale lepiej sie przebadać...

a jakie mogly byc wczesniejsze objawy torbiela??i jak szybko on powstaje??chodze do gina co pol roku;/a to grozne??

moze dzis ktos mi pomoze??dzis bardzo mnie boli brzuch, mam wrazenie ze jest taki duzy, spuchniety i bardzo mnie ten ajjanik boli:((

Gość ech___
IDŹ DO LEKARZA, to może być torbiel, a tego nie należy lekceważyć.

a to na pewno torbiel??:((((

Gość akunia
to wcale nie musi byc torbiel!moze byc zapalenie przydatkow.czy przy raptownym siadaniu czujesz ,ze bol sie nasila?sprobuj mocno z impetem usasc na fotelu czy kanapie.jezeli poczujesz bol w okolicy jajnika to masz zapalenie jak w banku.idz do lekarza dostaniesz globulki i po klopocie

Gość ech___
A czego ty właściwie oczekujesz? Nikt Ci tu diagnozy nie postawi. Musi Cię zbadać lekarz i lepiej nie zwlekaj z wizytą, szczegolnie, jeśli ból jest silny.

Gość eeeeeee a ja
wiesz , ja tez myslalam ze mam torbiel bo wszystkie objawy wskazywalo na to. ale na szczescie usg nic nie wykazalo, a objawy z zasem minely (mialy podloze hormonalne)

ja caly czas czuje tam bol,taki dyskomfort, przy nacisku tez boli.i jak wciagam tak mocniej brzuch.czyli to moze byc zapalenie jajnika??a jakie sa jeszcze objawy zap.przydatkow??i torbiela.ja ogolnie cuje sie oslabiona, ostatni dostalm okrs w 21 dniu cyklu...