Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MURZYNECZKA112

prosze o pomoc bo nie wiem jak to jest?

Polecane posty

Gość MURZYNECZKA112

prosze powieccie jak to jest na solarium w ktorym sie stoi (nie lezy) moze to smieszne ale nigdy nie kozystalam z solarium,nie wiem ile powinnam byc za pierwszym razem ,czy to jakos boli (piecze jak opala) czy byc nago ,czy w stroju kapielowym prosze powieccie choc wiem ze moje pytanie moze byc glupie

Gość chce byc blondynka
porozmawiaj z obsługą nago i nie przesadź za pierwszym razem - 5 min.

Gość chce byc blondynka
po co zaraz "debilko"? ja nie jestem zwolennniczką, ale jak ktoś chce, niech idzie byle z umierem i ze względu na zdrowie (promieniowanie) i urodę - bo "słowiańskie murzynki" wygladaja tandetnie

Gość chce byc blondynka
ja tam sobie to jeszcze PRZEMYŚLĘ

Gość MURZYNECZKA112
Nie chcę wygladac jak murzynaka tylko miec lekko brzoskwiniowa cere jestem alergikiem i wszystkie balsmy ,samoopalacze odpadaja A czy to czuc jak solarium opala ? I prosze bez wizwisk bo kto pyta nie bladzi :)

Gość chce byc blondynka
może Cię potem lekko piec skóra, ale nie musi uprzedź obsługę, że nie korzystałaś, to dostosują moc i czas, tak, żeby było dobrze w środku czujesz, że jest goraco, ale najczściej masz włączone chłodzenia spoko, nie bój się acha, po pierwszym razie nie musi być żadnego efektu

Gość chce byc blondynka
do Nie wiesz debilko pewnie, że warto, żeby się zastanowiła, ale wiesz, jak to jest... kobiety ś auparte mnie się nie opłaciło tylko pieprzyków dostałam ale niektóre sobie chwala i wygladaja ładnie blada skóra jest modna, ale nie oszukujmy się potrzeba wiele stylizacji, żeby wyglądać w niej tak ładnie, jak w "muśniętej słońcem" ja niestety pielegnuję bladość, bo nie mogę się opalić

Gość MURZYNECZKA112
to ile razy powinnam byc aby miec brzoskwiniowa cere (bo opalam sie dosyc szybko) to dla mnie warzne bo jade do meza za dwa tygodnie ichciala bym wygladac ladnie:)

Gość chce byc blondynka
Kirus, podobnie jak wódka :-) Autorko, jeśli opalasz sie szybko, to spoko myślę, że w dwa tygodnie osiagniesz ładny efekt, chodząc co dwa dni, albo nawet trzy

Gość chce byc blondynka
poza tym w solariach maja takie specyfiki przyspieszajace opalanie, ale pewnie Ty nie możesz ze względu na alergię ale może możesz łykać B-karoten i jeść marchew?

Gość MURZYNECZKA112
To super dzieki i jeszcze raz sorki za malo inteligętne pytanko ( ale bylam troche spanikowana)

Gość chce byc blondynka
tylko białko ścina, Kirusku nie uczyli Cie na biologii? teoretycznie promieniowanie tez zabija zarazki na sórze a na coś umrzeć trzeba nie wiem, co lepsze rak skóry czy watroby

Gość chce byc blondynka
nic się nie martw tylko naprawdę zachowaj umiar :-)

Gość MURZYNECZKA112
oki najbardziej balam sie ze to moze boli w jakis sposob

Gość chce byc blondynka
nie, nie boli :-)

Gość chce byc blondynka
a kefir na jutro masz?

Gość MURZYNECZKA112
no to mam nadzieje ze za 2 tyg. bede piekna brzoskwinka hihi:)

Gość chce byc blondynka
a właśnie, a'propos kefiru nie zapomnij użyć po balsamu łagodzacego, na który nie masz uczulenia

tu gdzie mieszkam nie ma takich delikatesow jak kefir :( murzyneczka, nie idz do tego solarium, tylko sobie kolagen w skorze popsujesz i nabawisz zmarszczek, nie mowiac o niszczeniu DNA, lepiej sobie dobierz styl do bladego koloru skory

Gość chce byc blondynka
bardzo na upartego :-D