Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirek35

mmmmmmm

Polecane posty

Gość ŻonaMirka
no wiesz złosci mnie bo w końcu to mój maz i jak widze jakie rzeczy pisze

Twój dotyk, delikatnie stanowczy nie dający chwili wytchnienia pogrąża mnie całkowicie w pragnieniu i pożądaniu, uwalniam twoje piersi które wpadają wprost do moich ust, języczkiem badam nabrzmiałe sutki ,zasysam je i chłonę

Gość ŻonaMirka
Mirek juz masz rzeczy spakowane

Gość ŻonaMirka
a jutro składam pozew o rozwód

twoje dłonie kosztują moich piersi zagłębiasz się w nich moje pożądanie potęguje ciało drży pocałunkami przesuwam się po twojej szyi po naszych ciałach rozlewa się żar

Znajome ciche pojekiwanie kiedy klękając przed Tobą zjeżdzam ustami niżej i nizej jest dla mnie najdoskonalszą pieśnią uniesienia, twoje uda napięte rozluźniaja sie pod wpływem moich pieszczot i rozchylają odsłaniając miejsce kipiące nadzieją na spełnienie..

zsuwasz moje figi muskasz palcami ciepłe zagłębienie między nogami moje myśli pryskają jestem bardzo podniecona czuje twój dotyk i robie się wilgotna drże pod wpływem odczuwanej rozkoszy twój palec wędruje nieco głębiej

Wsuwam go głęboko w miejsce gdzie jest ciepło wilgotno, gdzie kazdy ruch powoduje naprężnie twojego ciała, wargi rozchylają się zapraszając do środka drugi palec, potrzebujesz wypełnienia swojego ciała, swoich marzeń i fantazji, kciuk masuje nabrzmiały wzgórek, twoje palce wczepione mocno w moje włosy i przyciskające mnie do twojego wypełnionego żarem brzucha........

twój zwinny języczek doprowadza mnie do szaleństwa całkowicie ulegam mu narzuconemu rytmowi urywanemu oddechowi poruszam się pod twoimi ustami moja rozkosz potęguje czuje ogromny przypływ ekstazy

Smakuje twoje soki językiem, nabrzmiałe i czerwone wargi wpuszczaja go do środka głeboko gdzie jego szybkie ruchy dopełniają pieszczotę, Pozbywamy się resztek materiału okrywających nasze ciała , ciepła i miękka trawa służy za posłanie , mój naprężony członek w twoich dłoniach napełnia mnie falą rozkoszy którą chce brać i dawać tobie moja miła ...

spijaj wszystkie soki jestem bardzo mokra twój penis jest bardzo sztywny kosztuje go języczkiem ssie go z góry na dół rączką pieszcze twoje klejnoty

twoje delikatne wargi zaciskaja sie na nim wyzwalając we mnie ruch biodrami jakgdybym pragną zatopić go w twoich ustach, języczkiem spijasz kropelkę która pojawia sie jako preludium rozkoszy, dwa ciała wijące sie w tańcu rozkoszy, pragnące wniknąć, wtopić sie w siebie stać sie początkiem i końcem wszechświata

rozchylam uda wejdz we mnie poruszaj się rytmicznie żar rozlewa się po moim ciele krew szybciej krąży w żyłach wsuń się głęboko

Wnikam w Ciebie głęboko, nadaję rytm falom twojej rozkoszy, zaciskając palce na twoich sutkach, moje pchnięcia głębokie i mocne odmierzają czas do ostatecznej ekstazy

Gość porzucona89
A potem ją rzuci i będzie placz!!!

Gość kuchnia
Mirek nie pochlap monitora

wsuwasz się głęboko jęcze ogarnia nas coraz większy żar poruszasz się zdecydowanie szepczesz mi do ucha że ..

Gość no i klops...
Miruś puszcza bąka

że jest mi z Tobą cuuuudownie, i zaraz trysnę aksamitnym płynem na twój brzuszek

mogę przeszkodzić i o coś zapytać? no wiem że chwila może trochę nieodpowiednia :P ale Wy jesteście teraz w pracy? czy z domu piszecie? :)

przywołujesz uśmiech na mojej twarzy słoneczko ogrzewa nasze mokre ciała a ja kurczowo zaciskam ręke na twojej pupci wije się pod tobą moje cialo pulsuje uwięziona jestem w sidłach pożądania moment i