Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguuusia

Cellulitis- jakie kremy?

Polecane posty

Gość aguuusia

Witam. mam propozycje, moze podzielimy sie relacjami ktore preparaty na cellulitis sa najleprze ?

Gość Miyuki
zadne idealne:) ostatnio wyszedl nowy z vishy. jest ok.;) a z tanszych eveline calkiem calkiem

Gość cellulit chyba
Chodzi ci chyba o cellulit, bo na cellulitis nie pozmoga zadne kremy cyt. Cellulit (lipodystrofia) - problem estetyczny kobiet Nazwa cellulitis, którą często się spotyka, jest błędna. Końcówka "itis" jest stosowana w medycynie do określenia stanu zapal¬nego tkanki. Kosmetyczny defekt skóry to cellulit, czyli stwardnienie tkanki tłuszczowej na udach, pośladkach i biodrach. Skóra w tych miejscach jest nieładna, gąbczasta, o charakterystycznych nierównomiernych zgrubieniach i bruzdach, oglądana pod szkłem powiększającym wyglądem przypomina skórkę pomarańczy, można ją także porównać do kwiatu kalafiora.

ja w pierwszej chwili czując te guzy przestraszyłam się,że ta rak jakiś pod kolanami...he,he,he...

Gość aguuusia
Tez miaam ochote na ten z vichy ale jest bardzo drogi ok 45euro , przez ostatnie 4 tyg stosowalam GARNIER-zel niepowiem widac efekt ale niewiem do konca czy to od tego zelu czy od innych zabiegow , bo przy tym zaczelam cwiczyc, do pracy jezdze rowerkiem , zimny prysznic na przemian z cieplym, i dieta bgata w blonnik. Jest duza poprawa takze kolejny miesiac tortur, dzis kupilam NIVEA body, mam troche problem bo mieszkam w niemczech i nie wszystko umiem przeczytac.

Gość aguuusia
Aha dodam jeszcze ze w polsce kupowalam z avonu i byl rewelacyjny po 1 opakowaniu wszystko zeszlo ale to bylo jakies 5 lat temu ponoc te nowe w avonie nie sa takie dobre , tamte byly w rozowym albo blady pomarancz opakowanie