Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toskana

Wczoraj po raz pierwszy kochalismy sie ze staraniem o dziecko

Polecane posty

Gość toskana

to przedziwne uczucie- ze byc moze wlasnie wczoraj rozpoczelo sie we mnie nowe zycie... wiem, wiem, bardzo rzadko udaje sie za pierwszym razem, ale sama swiadomosc, ze tak moze byc jest oszalamiajaca mam pytanie - po jakim czasie test ciazowy juz wykazuje? :) nie, nie bede leciec juz dzisiaj, ale moze za pare dni... i czy kieliszek wina przy tak BARDZO WCZESNYM stadium ciazy jest szkodliwy? wybieramy sie dzis do znajomych na kolacje, wiem, ze bedzie winko i nie chce krzyczec, ze ja nie pije, bo byc moze jestem w ciazy... od wczoraj :o :D moze pytania wydadza Wam sie niezbyt madre, ale ja jeszcze nigdy nie bylam w ciazy :)

Gość Powodzenia

Gość lenka-p1
kobieto nie myśl w ten sposób!!!Jak sie kochasz ze staranie zawsze są problemy, bo szczęśliwców którym się szybko udaje jest mało.

Gość toskana
dziekuje :) to znaczy w jaki sposob mam nie myslec? :o a moze ktos odpowie na moje pytania?

Gość toskana
hahahahahahahahhaha - :D 🖐️

winka możesz się napić,napewno nie zaszkodzi.....ja po trzytygodniowym staraniu się zaszłam w ciążę..czyli szybko-czego życzę także Tobie....i rozumiem Twoją ekscytację..ciesz się tym bo to będzie Twój najbardziej przyjemny i pełen emocji okres w Twoim życiu.....daj znać jak już się \"TO \" stanie....:):):)

aaa..no i po bzykanku poleż z nogami do góry (możesz oprzeć o ścianę),poleż tak z 10minut...to naprawdę pomaga!!!!!

Gość a moja sasiadka.........
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D pomaga? w czym?

Gość toskana
adusia - dzieki za rady, tak wlasnie zrobilam - 10 minut z nogami do gory! :D (maz nie slyszal o tej metodzie, wiec mu zaimponowalam swoim przygotowaniem teoretycznym ;) )

Gość a moja sasiadka.........
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D mnie tez zaimponowałas ale czyms innym

Gość toskana
ciekawe czym :o

Nam udało się za pierwszym razem. Teraz staramy się o drugie i przez 2 miesiące nic nie wyszło... :( Testy z moczu wykazują ciąże najpewniej w dniu, kiedy ma przyjść miesiączka (dopiero :( ) Trochę wcześniej można zrobić test z krwi -raczej w każdym laboratorium, 20-30zł, bez skierowania. PoWoDzOnKa !

Gość toskana
MoniaAnia - dziekuje za wyjasnienie :)

Gość sabciaaaaa22
test najlepiej zrobic jak 1 dzien spoznia sie @, choc mi pokazal ciaze juz na 4 dni przed terminem, a mojej siostrez brak ciazy na 1 dzien przed okresem, pozniej powtorzyla test 2 dni jak sie sponiala @ i wyszlo ze jest w ciazy :) wiec reguly nie ma jak zrobisz przed terminem i wyjdzie I krecha, te boedziesz sobie wmawiac ze za szybko zrobiony test itp i bedziesz schizowala zakladajac kolejne tematy zycze za 2 tyg II kresek i pozdrawiam

Gość toskana
ok, czyli wstrzymuje sie z testem az do czasu @, a w miedzyczasie probujemy dalej :)

Gość lenka-p1
Są testy które wykrywają ciążę po 6 dniach od zapłodnienia, specjalne po in vitro, ale normalnie też mozna uzyć.

Toskana-mówię-rób z tymi nogami do góry to pomaga bo witaminki :)Twojego męża tak szybko z Ciebie nie wypływają i jest wtedy większa szansa na to że się uda...:):):) sposób może śmieszny ale sprawdzony.....:) a głupimi uwagami innych się wogóle nie przejmuj.....POWODZENIA!!!!!

Gość diwka
ej no wiesz co jak mozesz nie zartuj z dziewczyny

Gość diwka
jakie witaminki o czy ty piszesz?

życze powodzenia napewno sie uda.... jesli chodzi o tes to polecam QUICK VUE jest najdokładniejzy.. ale warto zrobic w dniu spodziewanje miesiączki wtedy napewno bedzie wiarygodny... jesli chodzi o winko czy piwko to troche można nic cie nie bedzie nam sie udało za pierwszym razem i tez piłam piwko bo mnie tak nachodziło i dzidza zdrowa

Gość kremówka z kremem
masz koscielny czy cywilny ale nie umiesz sie wysłowic 'jak ty sie dogadujesz z ludzmi

Gość Ale umie przynajmniej
serduszkai kwiatuszki robic, nie wazne ze sama nie wie co pisze :O :P

Gość kremówka z kremem
takkk serduszka i kwiatuszki umie ale pisac nie za bardzo

Gość pamiętaj zebys
najlepiej juz od dzisaj łykała kwas foliowy - zmiejsza ryzyko powstania wad wrodzonych u płodu. Innych witamin na razie nie bierz tylko zdrowo sie odżywiaj. Nadmiar witamin np. A i C moze nawet zaszkodzic dziecku.Od 3 miesiąca kup sobie zestaw witamin dla kobiet w ciązy ( pamietaj aby w skladzie byl tez jod _ kobiety ktore w ciązy za mało jodu spozywają moga urodzic dziecko mniej inteligentne ( jod wpływa na inteligencje)

Gość toskana
dziekuje wszystkim za rady, a tych, ktorzy mowia zupelnie nie na temat zapraszam na inne topiki :) z kwasem foliowym to rzeczywiscie dobry pomysl, kupie jeszce dzisiaj; poza tym nie biore zadnych witamin tylko jem duzo bananow, nie wiem skad mi sie to wzielo, ze banany sa bardzo zdrowe i na pewno mi pomoga :D

Gość Andrzej22
Powodzenia :)