Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mara34

życie po rozwodzie

Polecane posty

Gość mara34

Witam, Czy są na forum kobiety, które mają za sobą rozwód, A teraz żyją w szczęśliwym związku?

Gość samotna trzydziestka
ja jestem po rozwodzie ale niestety sama, bez samca :( jakos nie moge trafić na sensownego

Gość Margo7
Jestem po rozwodzie a od kilku miesięcy szczęsliwa w nowym związku. Warto jeszcze raz zawierzyć drugiemu człowiekowi jak również sobie.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ja jestem...mam 27 lat i jestem półtora roku w nowym bardzo udanym związku...po rozwodzie jestem mniejwiecej tyle samo czasu, bo obecnego partnera poznałam w czasie rozwodu. to najbardziej udany związek jaki kiedykolwiek miałam.

Gość treeeeeeeee
przeciez zadna szczesliwa kobieta tu nie siedzi na kafe, a pewnie sa takie szczesliwe po rozwodzie

Gość dzowa
Co zrobić,żeby życie znowu miało sens? pO 18 LATACH DOWIEDZIAŁAM SIĘ,ŻE JESTEM niepotrzebnym fotelem wystawionym na śmietnik.Nic mi sie nie należy,od niego i życia.A ja głupia myślałam,że ON jest czymś NAJLEPSZYM co mnie w życiu spotkało.Ufałam bardziej Jemu niż sobie,teraz wiem,że powinnam zadbać o siebie,a nie nauczyć golić paszki,ładnie wyglądać i pachnieć.Powinnam zadbać o swoje konto,bo teraz jest pusye. Dowiedziałam się,że mam sie wyprowadzić i niczego nie zadać,bo to nie ja zarabiałam (ficjalnie) Jak teraz żyć?ża kilka dni mam sprawe rozwodową.Jestem załamana.Im blizej tym trudniej mi myśleć pozytywnie.Pomocy DZIEWCZYNY.ńie mam siły do niczego.ńie wiem czy cokolwiek ma sens.