Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudyłeb1990

Zostałam złapana na paleniu na przerwie

Polecane posty

Gość rudyłeb1990

i nie rozumiem, czemu zawsze jak kogoś złapią musi być taka awantura? Mam 17 lat i jestem już prawie dorosła, nie rozumiem więc czemu potraktowano mnie jak jakieś dziecko z podstawówki. :-o

Gość bo jesteś dzieckiem
Jak już będziesz miała 18 lat to będziesz mogła się zatruwać ile dusza zapragnie. Jednak trochę ci jeszcze brakuje, dziecino.

Gość a feeeee
Z mojej uczelni w zeszlym roku usunieto 26-letniego faceta!! Bo palil zwyklego skreta w kiblu. Paranoja

Gość miś654
bo jesteś dzieckiem- nie prawda na terenie szkoly ponoc nie wolno:P Nauczyciele te nie moga palic. Przynajmniej w mojej szkole.

Gość bo jesteś dzieckiem
Jeśli jest wydzielone specjalne miejsce dla palaczy to mogą.

Gość rudyłeb1990
Ja jestem dzieckiem? A poza tym to dresiarze palą dużo więcej ode mnie ale ich jeszcze nigdy nie nakryli bo nauczyciele się boją ich ukarać, a ja nie jestem dla nich groźna, więc mnie można zrobić awanture na całą szkołę, ale dresiarzom już nie :-o

Gość rudyłeb1990
I w ogóle teraz ja będe traktowana przez nauczycieli jak rozrabiara, a ci, którzy nie zostali przyłapani jak aniołki. Oto sprawiediwość :-o

Gość rudyłeb1990
A jestem dość dobrą uczennicą i zależy mi na opinii wśród nauczycieli.

Gość a po co
A po co w ogóle palisz? :-o

Gość Wałek
Matka i ojciec pasa chyba w domu nie mają. Do nauki! Kurzyc bedziesz jak dorosniesz

Gość Nie ma znaczenia
ile masz lat, w szkole nie wolno palic papierosów, a jak jestes dorosła - tak twierdzisz to to powinno dla ciebie byc oczywiste :)

Gość palaczka kiblowa jesteś
:P

Gość sdfjkhsdkjgbg
no i bardzo dobrze.... musisz sie truc?? ja mam 22 lata i tez palilam w wieku 17 ... i teraz tego zaluje.. nie warto sie psuc.. zolte zeby itd wiesz ile trzeba sie wysilic zeby zeby wrocily do dawnej kondycji?? nie musisz sie popisywac juz przed kolegami bo palenie juz nie modne... teraz modny jest zdrowy tryb zycia... a skoro uweazasz sie za dorosla to powinnas byc na tyle madra zeby samemu przestac palic

Gość no właśniel
Po co ty w ogóle palisz? Tylko psujesz swoje zdrowie... Nigdy tego nie rozumiałam...

Gość rudyłeb1990
Palę od 4 lat. Uzależniłam się i tyle. :-o

Gość llll/
mądry człowiek nie pali. Tylko rzuca.

Gość pytam sie
a nie moglabys rzucic?

Gość rudyłeb1990
Taaa... Rzucić - łatwo powiedzieć, trudniej wykonać. Już to sobie wyobrażam, ktoś mnie prosi o ognia, a ja na to że żucam palenie, podejrzewam, że by mnie wyśmiali :-o

Gość pytam sie
jasne ze wysmieje.. no chyba ze powiesz: Rzucam palenie.. to juz wtedy potraktuja cie powaznie serio :D

Gość trzeba być cool wsród kolegów
i nie wolno mówić ze się rzuca - śmieszne i dziecinne :o w szkole się nie pali - jest zakaz - jako osoba podobno dorosła powinnas wiedziec i respektować pal sobie w domu - nikt ci nie broni, przeciez nie rodzice - na pewno dają ci co rano na paczke fajek pieniążki, to moze z nimi pal nie wiem, na balkonie...? dorosła się znalazła, phi :o

Gość rudyłeb1990
Niezależnie od tych wszystkich pierdół typu ortografia :P siara z tego przyłapania i tak jest. No i co ja mam teraz zrobić, dyrektorka powiedziała, że wyciągnie konsekswencje :-o Zastanawiam się, czy mam się już bać :-o

Gość *91*
ja tez jestem uzalezniona :O co prawda rok, ale ... i to mnie jakos nie powstrzymuje przed rzucaniem ... 'jestem uzalezniona, oh, wiec musze palic.i kropka' co ? :P

Gość *91*
boj sie . ponos konsekwencje dziecko.......... chociaz jestem rok mlodsza i tez pale :D ale jeszcze mnie nie przylapali, siu... u nas w sql nauczyciele maja palarnie, chodz chyba 3 pali . jak kogos zlapia na paleniu w kiblu to niby przypal... ale tylko spisuja na czarna liste i jest sie zawieszonym na jakis czas. to wszystko .

Gość rudyłeb1990
Nie, rodzice niepalący i nie pozwolą. Oby się nie dowiedzieli o tym, bo wtedy dopiero będzie siara :-o I nie pisałam, ze jestem dorosła, bo mam 17 lat.

Gość pytam sie
i co? jaka macie cere? a zabki? a paznokcie? nie zal ci/wam? trzeba znazlezc sobie inny lepszy nalog np: calowanie :D piekne rumience potem.. i usta czerwone... a jak dotleniony organizm? ahh

Gość rudyłeb1990
*91* -No to sie masz dobrze. Ja zawsze miałam co najmniej dobry ze sprawowania, a co teraz będe se miała pewnie nieodpowiednie.

sama sobie na to zapracowałaś i tylko do siebie możesz mieć pretensje :) Nie wiń za to nauczycieli bo ich psim obowiązkiem jest powiadomić o tym rodziców. Jeśli uważasz, że rzeczywiście taka jesteś dorosła i wszystko Ci wolno to pójdź do ojca i powiedz, że palisz. Zabiorą kieszonkowe to i dorosłość się skończy ;) Dorosła to będziesz jak będziesz mieszkała sama i utrzymywała się sama a na razie jesteś dzieciak na garnuszku rodziców

Gość rudyłeb1990
Czyli według Ciebie dorosłymi nie jest też wielu studentów - przecież niektórzy z nich też są na garnuszku rodziców :P No i starcy oraz niepełnosprawni też są często na garnuszku innych - oni tez nie są dorośli? :D A co do pójścia do ojca i powiedzenia, że palę - porównałabymto ze strzeleniem sobie w stopę. :-o

Gość rudyłeb1990
tak naprawde to zostalam przylapana na przerwie na obciaganiu :P