Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudyłeb1990

Zostałam złapana na paleniu na przerwie

Polecane posty

Gość rudyłeb1990
bardzo śmieszny podszyw :-o

Gość jak mnie to wkurwia
jak czytam ze dorosly to czlowiek bedzie, jak bedzie sie sam utzrymywal, to rozumiem ze zona na utzrymaniu meza tez nie jest dorosla, jest zalezna finnsowo od meza, wiec czasem moze dostac wpierdol, bo dupa nie szklanka, w zwiazku z tym mezowi wolno decydowac o jej zyciu tak? poronione rozumowanie. poza tym dziecko nie przychodzi na swiat po to zeby rodzice mieli kim zrzadzac, ono sie na swiat nie prosilo, wiec rodzice musza mu zapewnic to co najlepsze. lacznie ze swoboda i wolnoscia.

Gość rudyłeb1990
Ale ja nie chce, zeby rodzice mi pozwalali palić. To by było zbyt... hmmm... bulwersujące :D :P

Gość rzuć ten nałóg

>jak mnie to wkurwia ile masz lat? 16 no nie? Dosoły człowiek nie tylko chce samostanowić o sobie, ale też bierze za siebie pełną odpowiedzialność. Poza tym kobieta pracująca w domu, zajmująca się rodziną tylko pozornie nie pracuje.

Gość a ja................
czuje odraze do ludzi, którzy palą

Gość rudyłeb1990
No i super, na razie mam ocene naganną z zachowania do dziennika, za karę, że nie powiedziałam rodzicom, że mają sie wybrać do szkoły, szkoła specjalnie wykonała telefon do obu moich rodziców. Na razie są w pracy, ale jak wrócą... :-o Co ja mam im powiedzieć, bo nic nie przychodzi mi do głowy, przepraszać ich też nie ma przecież za co, co ja mam teraz zrobić? Ja chcę się gdzieś schować... :-o

Gość rudyłeb1990
Co wy byście powiedzieli rodzicom na moim miejscu? :-o

Gość hahahahahahahaha
Teraz dostaniesz pasem hehe :P :D

Gość Ty naprawde ...
jestes duzym dzieckiem :) Nie wolno palić w szkole i koniec, paliłaś to teraz musisz ponieść konsekwencję. A ty szukasz wszystkich naokoło winnych tylko nie siebie. spadaj dziecinko na drzewo i nie zakładaj dennych topików

Gość brutalne
" Mam 17 lat i jestem już prawie dorosła, ..."- słusznie jesteś tylko prawie dorosła, i szkoda że nie wiesz jak głoopio robisz.

Gość gość
mi dzis zabrali e papierosa w szkole.no k***a paranoja jaksa