Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupilam cos dobrego

BREVOXYL

Polecane posty

Gość kupilam cos dobrego

kupilam dzis i zaraz go zastosuje, mam nadzieje, na poprawe :D w przyszlym miesiacu zaczynam brac tabletki antykoncepcyjne i licze, ze wreszcie moja buzia bedzie jak nalezy jeszcze przed latem :D

Gość kupilam cos dobrego
----uuuuuuuuuppppppppppp

Gość sama to wymyśliłaś
czy lekarz ci zapisał?

Gość BREVOXYLU SIę NIE
STOSUJE Z TABLETKAMI ANTYKONCEPCYJNYMI PRZECZYTAJ ULOTKE. POZATYM MOżESZ MIEć PO NIM ZAWROTY GłOWY.MOJA SIASTRA TAK MIAłA.STOSOWAłA NA TRąDZIK ALE PRZESTAłA BO KIEDYś SIE W KONCU PRZEWRóCIłA.

Gość kupilam cos dobrego
czytalam ulotke i nic tam nie ma o nielaczeniu brevoxylu z tabletkami antykoncepcyjnymi

Gość eeee to jakaś sciema z tymi
zawrotami głowy, chyba ktoś cię wkręca, a jeśli nawet wystąpiło coś takiego u czyjejś siostry.....nie wiem czy to od maści na trądzik:) Brevoxyl bardzo tutaj chwalą, zastanowiłabym się nad tabletkami, jeśli bierzesz tylko ze względu na trądzik to nie wiem czy warto...

Gość kupilam cos dobrego
sama to wymyslilam :D a te tabsy to nie tylko na tradzik chce zaczac brac :P

Gość sama to wymyśliłaś
czyli nie miałas żadnych badań hormonalnych więc nie wiesz czy tabletki ci pomogą. Jeśli trądzik nie ma pdłoża hormonalnego to raczej nie.

Gość kupilam cos dobrego
tabletki mi nie zaszkodza, bo mam meza nie planujemy dziecka wiec to nie jest tak, ze tabletki chce brac tylko i wylacznie na tradzik

Gość kupilam cos dobrego
przed chwila zmylam makijaz i nalozylam na umyta buzke brevoxyl, ma taki perlowy kolor i lekko ziolowy zapach, szybko sie wchlania i buzia jest teraz taka aksamitna w dotyku, po prostu zaskoczyl mnie bardzo pozytywnie, bo spodziewalam sie czegos gorszego jednak (jestem pesymistka :( )

Gość kupilam cos dobrego
a najlepsze jest to ze mozna go uzywac jako kremu na dzien i na niego nalozyc podklad, mysle, ze w moim przypadku beda efekty, strasznego tradziku nie mam, ale robia mi sie takie dziwne krostki ropne a na opakowaniu brevoxylu pisze , ze na taki rodzaj tradziku jest dobry, wieczorem jeszcze go naloze raz zaraz przed pojsciem spac i mam nadzieje, ze bedzie dobrze, w kazdym badz razie jestem pelna nadziei :D

Gość sama to wymyśliłaś
jest cały topik o brevoxylu jeśli jeszcze nie czytałaś: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3308528 a jeśli chodzi o tabletki to pytałam o nie bo mi sama mam złe doświadczenia, nie pomogły (kuracja - 8-mcy), a po odstawieniu cera znacznie się pogorszyła, nawet włosy mi się bardziej przetłuszczają:(

Gość kupilam cos dobrego
dzieki za link, kiedys czytalam cos na kafe o brevoxylu i dlatego w koncu postanowilam go kupic, tabletek jeszcze nigdy nie bralam ale chcialabym zaczac od tych "delikatniejszych" tzn. z mala dawka hormonow, na pewno nie chce brac diane35, a Ty jakie tabletki bralas?