Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kitttka

Otyłośc ...aaaaaaaaaaaaaaa

Polecane posty

Gość gość
A ja schudłam prawie 40 kg bez foreverslim i innych reklamowanych tutaj gówien - wystarczy dieta i ruch.

Gość Olcia Dubicka
Każdy mam możliwość mieć piękną sylwetkę bez znaczenia jaki rodzaj figury ma aczkolwiek tu jest różnica tylko rozrostu kości bo jeśli masz szerokie biodra to z kości nie schudniesz ale tkankę tłuszczową możesz spalić i już będzie lepiej wyglądać niż taki baleronik :) Mnie tego nauczyła panienka u której zajmuję się potomkami poleciła preparaty odchudzające Forever Slim, połapałam od niej pierwsze opakowanie w podarunku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak w miesiąc spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z maluchami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że tabletki są zbadane przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co stawia ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila mój spokój

Gość gość
Znowu yebane reklamy na forum