Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stJJJupid gIIIrl

i *uuuuuuj....

Polecane posty

Gość stJJJupid gIIIrl

Ech.....boshe jaka ja glupia ..........serio.................zaczne od poczatku,kiedys kiedys zakochalam sie,zostawil mnie facet,od tametego czasu nie moglam nikogo sobi znalezc i poznalam takiego jednego faceta,po jakims tam czasie zdobyl mnie,ze tak sie wyraze, i zakochalam sie,tak mi sie wydawalo do nie dawna,ze Go kocham ale......pewnego dnia poznalam kogos innego.....Moj men jest na emigracji i jestem z nim 3 lata .....ale tego nowego jak zobaczylam to jak s3ala amora!!! no a teraz jak juz zdobylam to co chcialam to nie wiem juz sama co chce............"zdobylam to co chcialam" czyli wiem,ze temu nowewemu zalezy na mnie.......ale nie wiem czy tak bardzo czy nie,bo wiem,ze mojemu "staremu" facetowi bardzo na mnie zalezy tlyko jest jedno pytanie......czego o *uja ja chce....... zaznaczam,ze przed wyjazdem mojego faceta nie bylo miedzy Nami zaciekawie, tzn,ja mowilam, mu,ze nie wiem czy ma sens nasz zwiazek itp..............boshe pomocy.......

Gość no faktycznie
'stjjjupid girl' z ciebie... :O 'boshe' :O

Gość stJJJupid gIIIrl
Wiem wiem wie ale to wszystko nie jest takie proste jak sie wydaje..................ide do wyra,moze obudze sie za 100 lat :P

Gość 45231
idz idz, tak bedzie lepiej dla nas wszystkich....

Gość najlepiej bedzie
jak sie nie obudzisz :)

Gość stJJJupid gIIIrl
oj oj oj jakie "mile" komentarze.................w sumie nie wiem po co tu napisalam,moze dlatego aby uslyszec opinie ososb 3cich ale....... w sumie to nie ma sensu jak widze..............

Gość ojojojojoj
Nie jetses glupia tlyko troszke pogubilas sie w swoim zyciu.........najlepiej by bylo gdybys wyjechala gdzies i odpoczela od propblemow,przemyslala wszystko na spokojnie :)