Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pantera83

Wpadka

Polecane posty

Pewnie nie jestem zbyt orginalna, bo serfując po necie widzialam cale mnóstwo podobnych topików, ale może ktoś na mój problem zareaguje... Kochalismy sie z chłopakiem w prezerwatywie 6-tego dnia mojego okresu (własciwie to koniec był już, ale krew się jeszcze pojawiła...)i nagle temperament nas poniósł i TRACH. WYPADEK- gumka pękła, sama otoczka została.... Pytam was więc: Czy moge byc w ciąży? Pytam bo sama niewiem. Mam bardzoi nieregularne okresy(21 grudzien, 04 luty, a ostatni 27 marzec- wybieram sie do ginekologa ale te nieregularnosci to chyba od odstawienia tabletek, choc odstawiłam ok. roku temu, ale bralam przez 5 lat z 2-oma przerwami tylko)Gdybym miala regularne to bym sobie dni plodne policzyla, a tak to X? Słyszałam ze to raczej nie mozliwe, ale boje sie bo bardzo chce miec dzidzię, ale nie teraz. Długo jestem z moim chłopakiem, ale nie planujemy jeszcze ani slubu ani dzidzi, wiec...to tak niezabardzo brac slub bo dzidzia sie pojawi. Chcialabym miec dzidzie ale taka wyczekaną na cacy, a nie tak \\\" spod pierdołki\\\" Co wy na to?

Gość no mozesz byc...

Gość asdfvgbnlskjx
kur..... ilez mozna to czytać!?

w sumie to na dwoje bebka wrozyla:skoro cykle nieregularne to biorac pod uwage ze jajeczkowanie moze sie pojawic nawet dzien luba dwa po miesiaczce a plemniki sa dosc\" długowieczne\"to zawsze jakias mozliwosc wpadki istnieje z drugiej zas strony w danym cyklu owulacja moze nie nastapic badz bedzie znacznie pozniej...takze nic konkretnego nikt ci nie doradzi ale badz dobrej mysli a jesli juz nie mozesz doczekac sie kolejenrgo okresu to ok 10 dni po stosunku kup test ciazowy choc i on nie zawsze wykryje wczesna ciaze...pozdrawiam

Gość raczej jesteś w ciąży

człowieku, niby cie temat wkurza i masz juz doooosc, ale ciągle włazisz na ten temat, to jak cie wkurza to poprostu nie whodz i daj innym pogadac!!!

a co do moich nieregularnych cykli, to licze na to ze w ciązy nie jestem, bo choc są nieregularne to jednak są zawsze długie (pow.30 dni ) albo i duzo dłuzsze. Testu juz robic nie bede, bo od momentu kiedy odstawilam tabletki mialam juz sposobnosc robic ich kilka to dosc stresujące, zazywalam tez juz raz Tabletke "po" i to takze moze byc przyczyna tych nieregularnosci....Kurcze czlowiek probuje byc rozsadny....a chwila rozkoszy wszystko potrafi zepsuc....

Pantera w Twoim przypadku wszystko jest możliwe jestem na topiku dziewczyn, które odstawiły tabletki i własnie jedna z nas ostatnio zaciążyła cykle też miała nieregularne dosyć (do 40 kilku dni nawet) i zaszła w 28 dniu cyklu także niby teoretycznie nie powinno być płodnych a jednak były bo oczywiście rozumiem, że w prezerwatywie była sperma w momencie jej pęknięcia ?

Gość grii
lec do gina po POSTinor i po problemie

no wiesz w momencie jej pekniecia juz jej tam nie bylo...hihi.W sumie zadne z nas nie wie do konca czy dostala sie do wewnatrz mnie, czy mnie ochlapało tylko....Ale moje cykle sa baaardzo długie wiec owulacja powina raczej wychodzic gdzies ok.20-24 dnia czy cos kolo tego, tak jak ta koleznaka z forum pisala . Jak miala dluuugie cykle to 28 dzien mogl byc jak najbardziej jej dniem plodnym, in dluzszy cykl tym pozniej wystapi owulacja....CHYBA....POZDRAWIAM

Gość Ryonald
Jak dla mnie to nie masz szans zostac w tym przypadku mamusia. Jesli masz powyzej 30 dni cykle to owulacja wystepuje w 15 dniu i dalej. Ostatni dzien okresu to chyba kiepski dzien na jajeczko. Spokojnie. Wedlug mnie jestes czysta :)

też tak mysle, ale jutro zadzwonie to GINEKOLOGA zobaczymy co on na to powie. Wkoncu jak organizm jest rozreguowany to wszystko mozliwe...Dzieki za RE: Pozdrawiam