Gość mbjhbjk Napisano Kwiecień 2, 2007 czy szkalneczka piwa przed snem, 3 h od ostatniego posilku rzeczywiscie sprzyja chudnieciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PsełdoNim Napisano Kwiecień 2, 2007 bezsens totalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mbjhbjk Napisano Kwiecień 2, 2007 niekoniecznie-ponic glikogen jest jakos szybciej spalany, czy cos takiego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roma 35 Napisano Kwiecień 2, 2007 ja tak wlasnie pilam jedno piwko 3 ryzy w tygodniu srednio i niestety kilka kilo wiecej i oponka na bezuchu-od 2 miesiecy nie pije piwa tylko wytrawne winko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roma musisz mieć potworne Napisano Kwiecień 2, 2007 tendencje do tycia:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mbjhbjk Napisano Kwiecień 2, 2007 w takie tycie nto ja znowu nie wierze :op chyba ze poprostu przekraczalas tym piwem swoj limit kaloryczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to prawda że Napisano Kwiecień 2, 2007 od piwa sie naprawde tyje wiem cos o tym , kiedy nie piłam byłam szczuplejsza wystarczy że nie pije przez dwa tyg i brzuszek mniejszy i kg mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jam mogę chlać i chlać Napisano Kwiecień 2, 2007 i nie tyję:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hejaka Napisano Kwiecień 3, 2007 Jedno piwo 500 kcal , więc wątpie zeby pomagalo w chudnięciu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roma 35 Napisano Kwiecień 3, 2007 nie mam potwornych tendencji do tycia-znam bardzo wiele osob nie tylko kobiety,ktore sa przekonane ze utyly po piwie -u mnie zaczelo sie od ubieglych wakacji-do grila ze 2-3 piw a w tygodniu jak mialam ciezka atmosfere w pracy rowniez i naprawde kiedys bylam szczupla a teraz musze zrzucac te 5 kg,ktore mi przybylo od lata-a bardzo lubie piwo dodam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość **martika** Napisano Kwiecień 3, 2007 no wlasnie roma - do grilla!!! piwo nie tuczy ( przynajmniej mnie) pod warunkiem ze nic do niego nie jem, i po wypiciu tez nie! tucza przekaski ktore podjada sie do browarku! ale ja nie chce nikogo przekonywac - ja uwielbiam piwo, pije je a w pasie mam niezmiennie 59 cm:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mogę chlać i chlać Napisano Kwiecień 3, 2007 martika------> napisałaś dokładnei to co miałam napisać ja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mogę chlać i chlać Napisano Kwiecień 3, 2007 aha, dodam też, że nie jestem już nastolatką (niestety:O) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość **martika** Napisano Kwiecień 3, 2007 ja tez nie jestem nastolatka :) a piwo uwielbiam :P wyrzucilam ze swojej diety slodycze i pyszny swiezy chlebek - ale z browarku raz na jakis czas nie zrezygnuje :) pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mnie po piwie Napisano Kwiecień 3, 2007 przeczysza , ale na drugi dzien i czuje sie zawsze lzejsza i ma bardziej plaski brzuch. wiec moze cos w tym jest.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HIENA ZJADAJĄCA OCHŁAPY Napisano Kwiecień 3, 2007 O dziwo to sprzyja chudnięciu wiem z własnego doświadczenia ale tylko jak ograniczasz się z posiłkami. Piłam w piątek, sobotę i niedzielę po ok. 3 piwa dziennie i chudłam ok. 2 kg - jednak jadłam tylko obiad. Byłam dentką po takim 3 dniowym chlaniu piwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HIENA ZJADAJĄCA OCHŁAPY Napisano Kwiecień 3, 2007 Od smego piwka się nie tyje tylko od tzw. grili itp. przekąsek do piwa. Brzuch mi nie rósł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 ja pilam piwo na diecie prawie codziennie i schudlam. od piwa sie nie tyje pod warunkiem ze nie jemu do niego kalorycznych przekasek albo miesa itd. jak bylam 5 dni na biwaku to codziennie jedlismy grillowane zarcie na sniadanie, obiad i kolacje. do tego piwo pilismy litrami i wiecie co? 5 dni i 3 kilo do przodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paoolinka Napisano Kwiecień 3, 2007 piwo nie tuczy jak sie go nie zajada ... taka prawda. wiem po sobie. kiedys walilam po 8 potem jadlam i w pol roku walnelo mi 8 kg wiecej... teraz pije tyle samo od imprez jem malutko i chudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eska floreska Napisano Kwiecień 3, 2007 pół litra piwa ma 260 cal :((a nie 500 to zródlo witaminy b ... jeśli ktoś ma tendencje do tycia to i gotowana marchewka nie bedzie mu sprzyjać . Tak swoja drogą kolorowe napoje ktorymi sie opijaja nastolatki maja wiecej cal niz piwko a przy tym , ileż chemi :(( barwników feeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach