Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teściowa mnie tak wkórzyłaże.

nie wiem czy powinnam pójść naświęta do teściowej

Polecane posty

opiszę krótko..mieszkam z mężem i dziećmi u moich rodziców,pewnego dnia doszło do małej awanturki pomiędzy moim męzem a ojcem,właściwie to była krótka niemiłą wymiana zdań......teściowa jak dowiedziała się co teść jej syna powiedział o nim obraził go to przestała nas odwiedzać i telefonować...o przecież nie przyjdzie do tego domu...przykro mi bo mamy 2 dzieci...ąż z ojcem pogodzili się,ale teściowa wielce obrażona,że le potraktowano jej syna ,ja też czję się obrażona,jak może tak traktowac mni i moje dzieci?

Gość zuuuuuuuuuuuzka
Jak Cię nie zaprasza to się nie pchaj. Wg mnie powinna napomknąć, że Was zaprasza, może nie życzy sobie wizyt.

Gość Poludniowiec
A ja powiem tak:Tesciowa miala prawo sie obrazic,bo to przeciez jej dziecko.Sytuacja sie wyklarowala,nie wiem o co poszlo,ale jesli zawinil twoj ojciec to moze on powinien porozmawiac z tesciowa i wyjasnic sytuacje.No,chyba ze tak czy owak to jej nie znosisz i wcale ci nie na reke tam pojsc.

Gość martusia111
Nie poszlabym, skoro nie zapraszala to po kiego sie tam pchac.

ja jestem oczywiście zaproszona,ona mnie bardzo lubi i chce widzieć u siebie,ale nie można się tak wielce obrażać.....,zresztą nie przychodzi do moich rodziców tylko do mnie syna i wnuków?na rodziny do dwójki dzieci nie przyszła,bo przecież to dom moich rodziców...co o tym myślicie/

Gość ups.sssss
wydaje mi się, że zarówno Tata jak i Mąż są osobami dorosłymi i Mamusia nie powinna się wtrącać w sprawy Tata-Mąż. Nawet gdyby nie wiem, jak było, to nie jej sprawa (chyba, że Tata wyraźnie "ma coś" do Męża"). Skoro mieszkacie u Twoich Rodziców, to jest to rónież Wasz dom, więc Teściowa nie ma racji. Powinnaś iść na święta, ale Mąż powinien z Mamusą pogadać......

Gość twoja teściowa to
prosta baba i tyle,to sprawa pomiędzy twoim mężem atatą ona nic do tego nie ma